صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۶۸۰۴
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۴

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس در تماسی تلفنی بار دیگر انتخاب مسعود پزشکیان به ریاست جمهوری ایران را تبریک گفت و از مواضع ایران در حمایت از مقاومت فلسطین قدردانی کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از شهاب نیوز، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس با صدور بیانیه‌ای از تماس تلفنی اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی این جنبش با مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب کشورمان خبر داد.

هنیه در این تماس تلفنی بار دیگر پیروزی پزشکیان در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران را به وی تبریک گفت و تأکید کرد که ملت ایران در این انتخابات ارزش‌های دموکراتیک و شورایی خود را به بهترین شکل بیان کرد و به نمایش گذاشت.

همچنین هنیه به بیان جنایت‌های رژیم صهیونیستی در حق غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه از جمله دو جنایت خان‌یونس و الشاطئ طی روز گذشته به بهانه دروغِ حمله به فرماندهان مقاومت پرداخت.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس تأکید کرد که این جنایت‌ها با وجود موضع مثبت جنبش حماس و گروه‌های مقاومت در قبال گفت‌وگوهای آتش‌بس صورت گرفت و علاوه بر آن نتانیاهو نیز در اظهارات اخیرش شروط جدیدی را که در متون پیشنهادی توافق وجود نداشت مطرح کرده است؛ موضوعی که نشانگر تمایل نتانیاهو به تداوم جنگ است.

همچنین هنیه ضمن قدردانی از مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال فلسطین و مقاومت و حمایت همه‌جانبه ایران از مسئله فلسطین، ابراز امیدواری کرد که تلاش‌های سیاسی و دیپلماتیک بیشتری برای تحقق آتش‌بس صورت بگیرد.

بر اساس بیانیه حماس، پزشکیان نیز در این تماس تلفنی حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به آوارگان فلسطینی در المواصی را به شدت محکوم نمود.

پزشکیان این جنایت را نشانه تمایل رژیم صهیونیستی به تداوم نسل‌کشی ملت فلسطین و شکستن اراده مقاومت عنوان و تأکید کرد که صهیونیست‌ها در تحقق این هدف شکست خواهند خورد.

رئیس جمهور منتخب تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران هرگز ملت فلسطین را در این شرایط دشوار تنها رها نخواهد کرد و کابینه وی مسئله فلسطین را به عنوان مسئله محوری جهان اسلام در رأس اولویت‌های خود قرار خواهد داد.

پزشکیان در این تماس تلفنی تأکید کرد: ما تمام تلاش خود را برای توقف جنگ و نسل‌کشی به خرج خواهیم داد. اقدام مطلوب بلندمدت، پایان اشغالگری و دستیابی ملت فلسطین به حقوق کامل خود است.

انتهای پیام