صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۷۰۷۷
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۶
رهبر انصارالله یمن:

سیدعبدالملک بدرالدین الحوثی با اشاره به این که نهضت امام حسین(ع) یک مسیر روشن قرآنی را پیش‌روی نسل‌های امت اسلام گشود، گفت: تهدیدات و توطئه‌های آمریکا و عوامل آن هر چه باشد، نمی‌تواند مردم عزیز ما را که علیه ظلم و بی‌عدالتی به پاخاسته و از فرهنگ قرآنی پیروی می‌کنند، وادار به تسلیم کند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه خبری «المسیره»، سیدعبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر انصارالله یمن  در سخنانی به مناسبت عاشورای حسینی گفت: خداوند به ما و شما در عزاداری سالگرد شهادت سیدالشهدا امام حسین(ع) نوه رسول خدا(ص)، اجر زیاد عنایت فرماید.

وی افزود: نهضت پربرکت امام حسین(ع)، امتداد اسلام اصیل و الگو و اسوه و مایه هدایت امت است. امام حسین(ع) در صدد نجات امت از ظلم یزید بود. فردی که دین و بقای امت را تهدید می‌کرد و سعی در به بردگی کشاندن و ظلم و فساد در امت داشت. تاریخ، واقعه کربلا را نقل کرده که همچون زخمی عمیق در وجدان امت اسلامی خواهد ماند و تا روز قیامت این درد  تسکین نخواهد یافت.

رهبر انصارالله یمن اضافه کرد: یزید به افکار جاهلی خود چسبیده بود و در شعری چنین بیان می‌کند: «اگر از بنی احمد انتقام نگیرم، اهل خندف نیستم».

الحوثی ادامه داد: ملت عزیز ما عاشورا را از میدان جهاد في سبیل الله زنده نگه می‌دارد. آنها شهید تقدیم می‌کنند؛ پرچم نهضت حسینی را به دوش می‌کشند و با حضور میلیونی در میادین و ایستادگی در جبهه‌ها این نهضت را زنده نگه می‌دارند. نهضت امام حسین(ع) راهی استوار در قلب امت، صدای رسای حق‌طلبی، پرچمی برافراشته برای اسلام، یک رویکرد ناب قرآنی و نوری برای نسل‌ها است.

وی تأکید کرد: مردم ما علیرغم تجاوزهای دشمنان و با بهره‌گیری از نور قرآن و  تمسک به رسول خدا (ص) در دوران ناکامی گسترده بیشتر کشورهای اسلامی، بر موضع خود ثابت‌قدم هستند.

رهبر انصارالله یمن ادامه داد: تهدیدات و توطئه‌های آمریکا و عوامل آن هر چه باشد، نمی‌تواند مردم عزیز ما را که علیه ظلم و بی‌عدالتی به پاخاسته و از فرهنگ قرآنی پیروی می‌کنند وادار به تسلیم کند. ان‌شاءالله هیمنه مزدوران آمریکا و امکاناتشان به دست بندگان مؤمن خدا در هم شکسته خواهد شد که یک پیروزی برای مردم فلسطین و امت اسلامی خواهد بود. 

الحوثی تأکید کرد: خداوند به دست ملت ما، طاغوت مستکبر زمان یعنی آمریکا را خوار و ذلیل کرد. مسئله فلسطین، بزرگ‌ترین مسائل و مصیبت‌های دنیاست و میدان رویارویی با دشمن اسرائیلی و آمریکایی میدانی است که همه امت (اسلام) باید در آن مشارکت داشته باشند و برای حمایت از ملت فلسطین با جدیت حرکت کنند.

وی در ادامه افزود: میدان رویارویی با دشمن اسرائیلی معیار مهمی است که به وضوح واقعیت امت را بین شرور و نیکوکار جدا می‌کند و وضعیت شکست، غفلت و تماشای آنچه در فلسطین رخ می‌دهد در موضع بسیاری از دولت‌ها و نخبگان کاملاً مشخص است.

الحوثی با اشاره به عملیات نیروهای مسلح یمن در برهه اخیر نیز تأکید کرد: یکی از نتایج عملیات فوق‌العاده ما برای دشمنان، بیرون راندن ناو هواپیمابر آمریکایی «آیزنهاور» از دریای سرخ بود. 

 
الحوثی گفت: خداوند متعال ظلم و ستم دست‌نشانده‌های آمریکا را در هم خواهد شکست و توانمندی‌های آنها را به دست بندگان باوفایش نابود خواهد کرد، پیروزی از آن ملت فلسطین و ملت ما است. چالش‌ها و توطئه‌های آمریکا و دست نشانده‌هایش هر چه باشد، ملت عزیز ما را که ظلم و بی‌عدالتی را رد می‌کنند و از فرهنگ قرآن کریم تبعیت می‌کنند، تحت سلطه خود قرار نمی‌دهند.
 
وی همچنین تأکید کرد: امروز که هنگام ایثار، انتخاب و تصمیم‌گیری است به ملت فلسطین اطمینان می‌دهیم که در حمایت از آنها از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد. ما به حمایت و کمک به غزه با هماهنگی دیگر جبهه‌های پشتیبانی و احرار امت ادامه خواهیم داد و مردم ما در میدان‌ها و فعالیت‌های مختلف حضور خواهند داشت.
 
رهبر انصارالله یمن در پایان تأکید کرد: عملیات ما با بمباران موشکی و عملیات دریایی ادامه می‌یابد و تا پایان تجاوز و رفع محاصره رژیم صهیونیستی علیه غزه، هر روز تشدید خواهد شد.
انتهای پیام