صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۷۸۵۰
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۰

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز گفت: با توجه به حجم بالای زائران در مراسم جهانی اربعین حسینی همه دستگاه‌های دولتی این استان تمام توان خود را صرف این مراسم مهم مذهبی می‌کنند.

به گزارش ایکنا از البرز، مرتضی ولی‌پوری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز، 31 تیرماه در جلسه ستاد اربعین استان البرز گفت: با برنامه‌ریزی صورت گرفته ۸۰ درصد اعتبارات دولتی لازم برای برگزاری اربعین با حضور زائران البرزی تأمین شده و برای تأمین ۲۰ درصد مابقی رایزنی لازم انجام شده است.

وی بیان کرد: جلسه ستاد اربعین استان تا فرارسیدن اربعین حسینی هر هفته در استانداری البرز برگزار می‌شود تا ضمن دریافت گزارش از کمیته‌های مختلف این ستاد برای رفع مشکلات موجود تدبیر و برنامه‌ریزی لازم انجام شود.

ولی‌پوری با تأکید بر اینکه با توجه به حجم بالای زائران در مراسم جهانی اربعین حسینی همه دستگاه‌های دولتی البرز تمام توان خود را صرف این مراسم مهم مذهبی می‌کنند، افزود: با کمک همه مردم استان توانایی خدمت‌رسانی به بیش از ۱۰۰ هزار زائر البرزی در این برنامه با شکوه هستیم.

معاون استاندار البرز گفت: همه مسئولان استان که در زمینه ستاد اربعین وظیفه‌ای برعهده دارند باید برای انجام تعهدات دستگاه خود با تمام توان تلاش کنند تا بتوانیم بهترین خدمات را به زائران حسینی ارائه دهیم.

انتهای پیام