صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۸۳۰۵
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۴

دولت ژاپن از مسدودشدن دارایی‌های چهار شهرک‌نشین صهیونیست در این کشور خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از جی جی پرس، دولت ژاپن اعلام کرد که دارایی‌های چهار شهرک‌نشین اسرائیلی در کرانه باختری را به دلیل دست داشتن در حملات به فلسطینیان مسدود کرده است.

دولت ژاپن با اعلام اینکه چنین اقداماتی به شدت غیرانسانی بوده و قابل تحمل نیست، در جلسه کابینه تحریمهایی از جمله مسدود کردن دارایی‌های چهار شهرک‌نشین در فلسطین اشغالی را تصویب کرد.

این تحریم‌ها اولین تحریم‌هایی است که ژاپن علیه شهرک‌نشینان صهیونیست وضع کرده است.

هایاشی یوشیماسا، وزیر امور کابینه ژاپن گفت که ژاپن قویاً از دولت تل‌آویو می‌خواهد تا با هماهنگی نزدیک با جامعه بینالمللی، از جمله گروه هفت کشور بزرگ صنعتی، فعالیتهای شهرک‌سازی خود را به طور کامل متوقف کند.

هایاشی پس از جلسه کابینه در گفت‌وگو با خبرنگاران خاطرنشان کرد که خشونت شهرک‌نشینان به شدت در حال افزایش است. 

وی گفت که ژاپن ضمن همکاری با جامعه بینالمللی برای اجرای کامل تحریمها به دنبال توقف کامل شهرک‌سازی‌ها خواهد بود.

انتهای پیام