صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۸۵۸۳
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۲

نمایندگان ۱۳ کشور جهان در بیست و یکمین اجلاس پیرغلامان حسینی حضور دارند.

به گزارش ایکنا، بیش از ۱۳ کشور جهان از جمله عراق، لبنان، هند، بورکینافاسو، پرو، پاکستان، افغانستان، ترکیه، تایلند، کلمبیا، آلمان، فیلیپین و سوریه در بیست و یکمین اجلاس پیرغلامان حسینی حضور دارند.

همچنین، در این اجلاس از ۲۰ پیرغلام ملی و کشوری و ۱۰ نفر بین‌المللی و دو نفر از پیرغلامان کرمان تجلیل می‌شود. در راستای حضور مداحان از کشور‌های محور مقاومت نیز امسال کار‌هایی انجام داده‌ایم. امسال یادبود شهدای غزه و شهدای تروریستی کرمان را به صورت ویژه برگزار خواهیم کرد و از جمله برنامه‌های روضه خانگی نیز یادبود مراسم شهدای ۱۳ دی خواهد بود.

بانوان پیرغلام امسال محدود هستند و تمرکز بر بانوان ستایشگر هیئت‌های داخلی است. سال گذشته از عراق نمایندگانی در این مراسم حضور داشتند و امسال نیز شرکت خواهند کرد.

یادآور می‌شود، اجلاس بین‌المللی تجلیل از پیرغلامان و خادمان نهم تا یازدهم مردادماه به همت صدا و سیما و استانداری کرمان در این استان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام