صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۹۳۷۳
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۶
اکرم الکعبی:

دبیر کل جنبش مقاومت اسلامی نجباء عراق به ترور ناجوانمردانه رئیس دفتر سیاسی حماس واکنش نشان داد.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نجباء، اکرم الکعبی، دبیرکل جنبش مقاومت اسلامی نُجَباء به ترور ناجوانمردانه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس واکنش نشان داد.
وی اعلام کرد: شهادت برادرمان اسماعیل هنیه را به جهان اسلام، همه آزادگان جهان، ملت مقاوم فلسطین و خانواده ایشان تسلیت می‌گوئیم. این ترور وحشیانه همزمان با هدف قرار دادن ضاحیه جنوبی در لبنان و حمله آمریکایی‌ها که منجر به شهادت مجاهدان قهرمان عراقی شده، به‌دست رژیم خیانتکار صهیونیستی انجام گرفت.
الکعبی افزود: تأکید می‌کنیم که صهیونیست‌ها و آمریکا دروازه‌های جهنم را به‌روی خود گشودند و از [عواقب] این اقدام بزدلانه خلاصی نخواهند یافت.
دبیر کل النجباء اعلام کرد: این ترورها در ماه محرم، نه‌تنها ما را از انتقام بازنمی‌دارد، بلکه بر عزم و پافشاری‌مان می‌افزاید. ثبات و ایستادگی ما ریشه در مکتب کربلای امام حسین(ع) دارد و شهادت، راه و افتخارمان به‌حساب می‌آید.


انتهای پیام