صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۹۵۹۶
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۴

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان‌شمالی گفت: در مجموع ۷۶۶ هزار و ۱۰۰ نفر در ۲۵ عنوان مراسم که از مرداد پارسال تا امسال توسط شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و با همکاری سایر دستگاه‌ها برگزار شده است، شرکت کرده‌اند.

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حجت‌الاسلام جلیل محمدی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان‌شمالی امروز ۱۱ مرداد در نشست خبری اظهار کرد: مرداد ماه سال گذشته تا مرداد امسال، ۵۶۵ نقطه از استان میزبان شرکت کنندگان مراسم‌های مختلف ملی و مذهبی بود. 

وی افزود: در مجموع استان خراسان‌شمالی نیز ۷۶۶ هزار و ۱۰۰ نفر در ۲۵ عنوان مراسم که از مرداد پارسال تا امسال توسط شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و با همکاری سایر دستگاه‌ها برگزار شده است، شرکت کرده‌اند.

محمدی با اشاره به شهادت اسماعیل هنیه اظهار کرد: این خون‌های که ریخته می‌شود بی پاسخ نخواهد ماند و دشمنان فکر می‌کنند ریختن این خون‌ها می‌تواند جبهه مقاومت را تضعیف کند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی تصریح کرد: با کمک مسئولین و مردم توانستیم مراسم را پر شور برگزار کنیم.

انتهای پیام