صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۰۲۲۰
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۱

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کرمانشاه با اشاره به اینکه استان کرمانشاه دروازه عتبات عالیات است و همه ساله هزاران زائر از این استان به کربلای معلی می‌روند، گفت: امسال کانون‌های مساجد استان براساس برنامه‌ریزی در حال آماده‌سازی برای خدمت‌دهی به زائران اربعین هستند.

حجت‌الاسلام جواد جلالی، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه اظهار کرد: استان کرمانشاه دروازه عتبات عالیات است و همه ساله هزاران زائر از این استان به کربلای معلی می‌روند و امسال کانون‌های مساجد استان براساس برنامه‌ریزی در حال آماده‌سازی برای خدمت‌دهی به زائران اربعین هستند.

وی افزود: کانون‌های مساجد استان کرمانشاه در حوزه موکب‌داری و خدمت به زائران فعال هستند و کانون‌های مساجد استان کرمانشاه در این خصوص در ایران و عراق فعالیت‌های چشمگیری دارند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کرمانشاه با اشاره به بخش‌های مختلف فعالیت کانون‌های مسجدی در ایام اربعین، گفت: بیش از هزار کانون فرهنگی و هنری در سطح استان کرمانشاه فعال است که در این ایام تقریبا تمامی کانون‌ها مشغول به خدمت‌رسانی هستند و در تلاش‌اند خدمتگزاری شایسته‌ای را به ساحت مقدس سیدالشهدا(ع) داشته باشند.

وی در پایان تصریح کرد: حمایت ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از مواکب کانون‌های مسجدی شامل شاخص‌های فرهنگی هنری همچون در اختیار گذاشتن محتوای فرهنگی است.

انتهای پیام