صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۱۷۶۸
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸

رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی چهارمحال‌وبختیاری گفت: نیروهای اورژانس ۱۱۵ استان به‌منظور ارائه خدمات به زائران اربعین حسینی(ع) به مرز شلمچه اعزام شدند.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، محمود شمسی‌پور دهکردی، رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی چهارمحال‌وبختیاری، 23 مردادماه در آیین بدرقه نیروهای اورژانس ۱۱۵ این استان به مرز شلمچه، گفت: امسال همزمان با برگزاری مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی(ع)، ۱۴ تکنسین اورژانس از استان جهت ارائه خدمات به زائران اباعبدالله‌الحسین(ع) به مرز شلمچه اعزام شدند.

وی افزود: این نیروها همراه با تجهیزات، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و سه دستگاه آمبولانس در مرز داخل کشور مستقر می‌شوند و به مدت ۱۵ روز به زائران خدمات‌رسانی می‌کنند.

به گفته مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال‌وبختیاری درمان گرمازدگی، سرم‌تراپی، اکسیژن‌درمانی، ثابت‌سازی در صورت آسیب‌دیدگی، توزیع دارو، پانسمان، کنترل فشار و قندخون و... از جمله خدمات اورژانس برای زائران خواهد بود.

انتهای پیام