عارف همچنین تصریح کرد: همه بخشهای تصمیمگیر و خدمترسان با راهنمایی زوار در انتخابشان برای تردد از مرزهای خسروی، شلمچه، مهران و باشماق از ازدحام پیشگیری و تردد روان زائران را تا زمان بازگشت از کشور عراق تدبیر و ساماندهی کنند.
معاون اول رئیسجمهور همچنین در گفتگوی تلفنی با عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اهمیت وضعیت بهداشت و درمان زوار در تمامی مرزهای غربی و جنوب غرب کشور خاطر نشان کرد: باید با آگاه سازیها و البته بسیج همه تجهیزات و امکانات ضمن بالا بردن سطح بهداشت در مراکز اقامتی و موکبها، در صورت نیاز به مداوا؛ دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز تامین و کادر درمان و امدادی مجرب در خدمت زائران عزیز حسینی قرار گیرد.
گفتنی است بهرام نیا، استاندار ایلام، صحرایی استاندار کرمانشاه و محراب، استاندار خوزستان در تماسهای تلفنی ضمن ارائه گزارش اقدامات صورت گرفته تاکنون به معاون اول رئیسجمهور، از تردد روان و همکاری همدلانه مسئولان عراقی همچون گذشته در خدمت به زائران حسینی خبر دادند.
انتهای پیام