صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۲۱۷۳
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۴

دبیر ستاد اربعین استان سمنان از برپایی موکب‌های خدمت‌رسانی استان در مرز عراق و همچنین شهرهای نجف و کربلا به‌منظور خدمت‌رسانی به زائران اربعین خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری سمنان، محمود قدرتی، دبیر ستاد اربعین استان سمنان امروز، 27 مرداد از برپایی موکب‌های استان سمنان برای اربعین امسال خبر داد و گفت: تعدادی موکب نیز در داخل استان سمنان با هدف برگزاری مراسم نمادین جاماندگان اربعین حسینی با همکاری هیئات مذهبی برپا می‌شود.

به گفته وی؛ امسال شاهد برپایی ۳۵ موکب از خدمتگزاران استان سمنان در اربعین حسینی خواهیم بود، که در این راستا سه موکب از این بین در مرزهای کشورمان به ویژه مهران برپا خواهد شد تا به زائران اربعین خدمات‌رسانی کند.

دبیر ستاد اربعین استان سمنان با بیان اینکه ۳۲ موکب دیگر استان در داخل کشور عراق مسقر شده افزود: شش موکب از این تعداد در شهر نجف و ۱۱ موکب نیز در مسیر نجف تا کربلا برپا شده است.

قدرتی با بیان اینکه ۱۵ موکب استان سمنان در شهر کربلا استقرار خواهد یافت، اظهار کرد: این موکب‌ها در بخش‌های خدماتی، اسکان، پذیرایی، فرهنگی  خدمت‌رسانی خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه تمام نیازهای موکب‌ها منتقل شده یادآور شد: امسال موکب رسانه‌ای فجر نیز با حضور ۸۰ خبرنگار از استان سمنان در این مراسم ویژه مانند سال قبل نقش‌آفرینی خواهد کرد تا این شکوه عظیم به دید جهانیان برسد.

دبیر ستاد اربعین استان سمنان با اشاره به اینکه اربعین پرشورتر از هر سال خواهد بود و دلیل آن هم حوادث غزه است، گفت: استقبال موکب‌داران و زائران اربعین گواه این مدعی است.

انتهای پیام