صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۲۸۱۷
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۳

طرح «پلیس یاران اربعین» در کرمانشاه برای اولین‌بار با بهره‌گیری از ظرفیت ۳۰۰ داوطلب در مسیر‌های محل تردد، پلیس راه‌ها و پایانه برای خدمت‌رسانی به زائران حسینی اجرا شد.

سرهنگ غلامرضا پارسایی‌کیا، رئیس پلیس پیشگیری انتظامی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه اظهار کرد: طرح «پلیس یاران اربعین» در کرمانشاه برای اولین‌بار در کشور برگزار می‌شود که امسال با بهره‌گیری از ظرفیت ۳۰۰ داوطلب اجرا شد.
وی افزود: پلیس‌یاران اربعین از دروازه ورودی استان کرمانشاه در کنگاور تا نقطه صفر مرزی واقع در مرز خسروی مشغول خدمت‌رسانی به زائران اربعین هستند.

پارسایی‌کیا تصریح کرد: با نزدیک شدن به روز اربعین حسینی پیش‌بینی می‌شود جمعیت پلیس‌یاران در روز‌های آتی به دو برابر افزایش یافته که با توجه به این امر خدمت‌رسانی بیشتری انجام می‌شود.

رئیس پلیس پیشگیری انتظامی استان کرمانشاه یادآور شد: پلیس‌یاران اربعین در مسیر‌های محل تردد، پلیس راه‌ها و پایانه در این ایام به زائران حسینی خدمت‌رسانی می‌کنند.

انتهای پیام