صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۲۸۵۸
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۰

پرچم متبرک حرم مطهر رضوی در آستانه شهادت امام علی بن موسی الرضا(ع) به همت جمعی از خدام آستان قدس به حرم امام علی(ع) هدیه شد.

به گزارش ایکنا به نقل از تارنمای آستان مقدس علوی، در آستانه شهادت امام علی بن موسی الرضا(ع) که بنابر روایتی برابر با فردا، 17 صفر است، پرچم متبرک حرم مطهر امام رضا(ع) با حضور جمعی از خادمان این آستان مقدس به حرم امام علی(ع) در نجف اشرف اهدا شد.

عمار العباسی، عضو هیئت مدیره آستان مقدس علوی در حین استقبال از هیئتی از آستان قدس پرچم متبرک حرم رضوی را دریافت کرد.

همکاری مشترک عتبات مقدسه در مراسم اربعین

صاحب البوسیسی، رئیس اداره روابط عمومی آستان مقدس علوی در این جلسه طی سخنانی گفت: استقبال و پذیرایی از خادمان حرم مطهر رضوی در چارچوب برنامه‌های مشترک فرهنگی انجام می‌شود و این ارتباط عقیدتی در حالی است که آستان مقدس علوی همچون سنوات گذشته میزبان میلیون‌ها زائر اربعین و آماده خدمت‌رسانی به این گروه از زائران شده است.

برنامه‌های عقیدتی و قرآنی آستان علوی در ایام اربعین حسینی

آستان مقدس علوی برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین ده‌ها مکان پذیرایی، واحدهای رسیدگی و نظرسنجی، پایگاه‌های قرآنی و استراحتگاه برای زائران در مجاورت حرم مطهر تدارک دیده است و راه‌های منتهی به حرم در نجف اشرف نیز کاملاً باز و آماده استقبال از زائران اربعین است.

انتهای پیام