صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۳۱۸۹
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱
امام جمعه کرمان:

حجت‌الاسلام حسن علیدادی‌سلیمانی با بیان اینکه وفاق بین دولت و مجلس سه محور بسیار مهم غرور ملی، غیرت دینی و دستورالعمل‌های امامین انقلاب دارد، گفت: استمرار این وفاق، همراهی و همدلی مردم در صحنه و آمدن همه توان‌ها در کنار‌ هم به این سه محور مهم وابسته است.

به گزارش ایکنا از کرمان، حجت‌الاسلام حسن علیدادی‌سلیمانی، نماینده ولی‌ فقیه در استان و امام جمعه کرمان امروز، دوم شهریورماه در خطبه‌های نماز جمعه با توصیه به رعایت تقوای الهی به سخنی از امام علی(ع) اشاره کرد و گفت: دستورات الهی را رعایت کنید. معصیت الهی را انجام ندهید و هر کجا گناه است از آن فاصله بگیرید.

وی افزود: یکی از عبرت‌های مهم عاشورا این است که امت‌ها و جوامع بشری حیات و مرگی دارند. اگر توجه نکنند تدریجاً برای جامعه مرگ پیش می‌آید. قرآن کریم هم حیات فردی را قبول دارد و هم حیات جمعی را به ما گوشزد می‌کند. قرآن به ما خبر از حیات اقوام، ملت‌ها و جوامع می‌دهد و می‌فرماید هر امتی مرگی دارد.

امام جمعه کرمان ادامه داد: پس از پیامبر(ص) جامعه اسلامی به سمتی می‌رفت که از دستورات خدا فاصله بگیرد و این فاصله گرفتن از ارزش‌های دینی و رضایت خداوند، آرام آرام جامعه را به سمت مرگ تدریجی می‌برد اما امام حسین(ع) امت اسلامی را احیا کرد. 

حجت‌الاسلام علیدادی‌سلیمانی در خطبه دوم با تسلیت سالروز شهادت شهیدان اندرزگو، رجایی، باهنر و گرامیداشت یاد شهید خدمت آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، گفت: مکتب شهیدان رجایی و باهنر مکتب خدمت خالصانه و صادقانه به مردم و انقلاب و در راستای مکتب الهی و اسلامی است. این شهیدان خدمتی خالصانه همراه با جلب رضایت خداوند را به منصه ظهور رساندند بنابراین به نمونه بارزی از خدمت صادقانه به مردم در حاکمیت دین و اسلام تبدیل شدند که باید به عنوان الگو به آن توجه کنیم.

وی با بیان اینکه حاصل خدمت خالصانه در دولت‌های مختلف تبدیل به پیشرفت کشور در دوران نظام جمهوری اسلامی شد، تصریح کرد: در کنار همه ضعف‌هایی که وجود دارد نقاط قوت و پیشرفت‌های کشور در بعضی بخش‌ها چنان تعجب همه را برانگیخته که ترس دنیای استکبار از این است که کشورهای اسلامی به ایران اقتدا کنند به همین دلیل همه تبلیغات منفی خود را صرف تبلیغ علیه جمهوری اسلامی می‌کنند.

نماینده ولی‌ فقیه در استان کرمان افزود: باید به ضعف‌های خود توجه داشته باشیم و آن بخش کمک‌رسانی به توده‌های مختلف و رسیدگی به معیشت مردم است. در شرایطی هفته دولت را باید به دولتمردان تبریک گفت که دولت چهاردهم، دولت وفاق ملی موفق شد رأی بالایی از نمایندگان مردم داشته باشد به‌گونه‌ای که وفاق بین دولت و مجلس برای مردم بسیار شیرین است.

وی با بیان اینکه وفاق بین دولت و مجلس سه محور بسیار مهم دارد، اظهار کرد: استمرار این وفاق، همراهی و همدلی مردم در صحنه و آمدن همه توان‌ها در کنار‌ هم به این سه محور مهم وابسته است. نخستین محور غرور ملی برای ایران قوی است. زمانی غرور ملی جایگاه ویژه خود را نشان می‌دهد که همه ظرفیت‌های کشور به کار گرفته شوند، نیرو‌های صادق در کنار هم قرار گیرند، نگاه‌های بسته و جناحی در کشور کنار گذاشته شود و هر کسی توان خدمت و شایستگی کار را دارد بستر برای او فراهم شود تا ایران قوی شکل بگیرد.

حجت‌الاسلام علیدادی‌سلیمانی محور دوم را غیرت دینی دانست و گفت: باید به ارزش‌های دینی و انقلابی، شعارهایی که انقلاب را به وجود آورد و ارزش‌هایی که سال‌ها برآن پافشاری شده یعنی مکتب شهیدان که نمونه‌ای از غیرت دینی ما است، توجه شود. غیرت دینی به معنای دفاع از حق و مظلوم و ایستادگی در برابر مستکبران جهان‌خوار است. زمانی که غرور ملی و غیرت دینی نادیده گرفته شد، متفقین کشور را اشغال کردند.

وی با بیان اینکه محور سوم، محور اصلی است و دو محور اول زمانی معنا پیدا می‌کنند که زیر سایه محور سوم باشند، تصریح کرد: محور راهبردی و هدایت‌گر وفاق، منویات، رهنمود‌ها و دستورالعمل‌های امامین انقلاب است و دو محور اول تحت امر ولایت فقیه هستند.

امام جمعه کرمان ضمن قدردانی از رئیس‌جمهور برای عملکرد صادقانه در انتخاب هیئت دولت، اظهار کرد: اگر بخواهیم وفاق ملی شکل بگیرد باید در همه رده‌های دولت در انتخاب مدیران و... به این سه محور اطاعت از ولایت، ولایت‌پذیری با نگاه به ایران قوی، غرور ملی و غیرت دینی و اسلامی توجه شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش با تسلیت اربعین حسینی، افزود: اربعین حسینی سه عظمت بزرگ را در دنیای امروز به نمایش گذاشت که نخستین آن عظمت خدمت به زائران حسینی است. بخشی از جامعه اسلامی عاشقانه در این نهضت خدمت‌رسانی حضور دارند. موکب‌های گسترده و موکب‌داران در دنیای امروز که توجه به مادی‌گرایی دارد، از ۲۰ میلیون زائر حسینی به بهترین وجه ممکن پذیرایی کردند.

نماینده ولی‌ فقیه در کرمان عظمت دوم را حضور گسترده عاشقان امام حسین(ع) دانست که خود را به راهپیمایی و کانون عشق جهان اسلام می‌رسانند و تصریح کرد: عظمت دیگر قدرت امامت جامعه اسلامی است. حاکمانی در طول تاریخ تلاش کردند ارادت به امام حسین(ع) را به تعطیلی بکشانند و بارها تخریب کردند، راه را بر زائران بستند و قتل عام کردند اما جاذبه امامت جامعه اسلامی به محوریت امامی شهید و ایثارگر در دنیای پر ادعای امروز، به بهترین وجه ممکن خود را به نمایش می‌گذارد و جهانیان و ملت‌ها توجه داشته باشند که در آینده نزدیک مردم بسیج می‌شوند تا در رکاب منجی عالم بشریت و امام موعود دنیا را پر از عدل کنند.

حجت‌الاسلام علیدادی‌سلیمانی در پایان ضمن قدردانی از خدمات جامعه پزشکی و داروسازی کشور، گفت: خدمت به مردم در هر عرصه‌ای عبادت است و امیدواریم خداوند بر توفیق پزشکان و کادر درمان بیفزاید.

انتهای پیام