صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۳۴۱۳
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۳
دبیر ستاد اربعین لرستان:

علی جهانی گفت: مواکب برای خدمت‌رسانی هر چه بهتر در مسیر برگشت زوار حسینی، نیازمند حمایت مردم مهمان‌نواز هم‌استانی هستند.

به گزارش ایکنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری لرستان، علی جهانی، دبیر ستاد اربعین لرستان امروز، سوم شهریورماه با اشاره به مردمی بودن مواکب استان لرستان، گفت: کمیته‌های تخصصی ستاد اربعین استان زیرساخت‌های لازم را برای پشتیبانی مواکب فراهم کرده‌اند اما با این وجود برای ارائه خدمات در شأن استان به زوار اربعین حسینی در مسیر برگشت نیازمند کمک‌های مالی مردم شیعه استان هستند.

وی به حضور ۷۳ موکب در مسیر اربعین در داخل استان اشاره کرد و ادامه داد: بخشی از این مواکب در مسیر برگشت خدمت‌رسانی خواهند کرد اما عمده آن‌ها مربوط به مسیر رفت اربعین بودند.

دبیر ستاد اربعین لرستان با اشاره به اینکه در این ایام ۴۳ موکب از لرستان در کشور عراق مستقر و به زوار حسینی خدمت ارائه کردند، گفت: در ذیل ستاد اربعین استان ۲۷ کمیته تخصصی نیازهای زیرساختی مواکب را فراهم کردند.

انتهای پیام