صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۴۸۵۰
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۱

دفتر حقوقی شیخ عکرمه صبری، خطیب مسجد الاقصی، از یورش نیروهای اطلاعاتی - جاسوسی رژیم صهیونیستی به منزل وی در قدس اشغالی خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از القدس العربی، مقامات رژیم صهیونیستی امروز سه‌شنبه، 13 شهریور شیخ عکرمه صبری، خطیب مسجد الاقصی را برای بررسی پرونده المکسوبیه در بیت‌المقدس فراخواندند.

این اقدام با توجه به تشدید فشارهای اعمال شده از سوی مقامات اشغالگر صهیونیستی بر شخصیت‌های مذهبی و سیاسی فلسطینی در قدس انجام می‌شود که هدف آن تضعیف نقش آنها در دفاع از مسجد الاقصی و مسائل ملی است.

شاهدان عینی همچنین گزارش دادند که ده‌ها شهرک‌نشین با حمایت پلیس اشغالگر اسرائیل به صحن‌های مسجد الاقصی در شهر اشغالی بیت‌المقدس یورش بردند و تورهای تحریک‌آمیزی را در مسجد الاقصی به همراه انداختند و مناسک تلمودی را در حیاط این مسجد اجرا کردند.

انتهای پیام