صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۵۴۵۸
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۹
در لاهیجان

مرحله استانی چهل‌وهفتمین دوره مسابقات قرآن کریم با حضور ۱۱۸ متسابق در لاهیجان در حال برگزاری است.

حجت‌الاسلام تدینی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان در گفت‌وگو با ایکنا از استان، امروز، 18 شهریورماه در جریان مسابقات اظهار کرد: چهل‌وهفتمین دوره مسابقات استانی قرآن کریم با عنوان یادبود شهدای خدمت صبح روز گذشته، 17 شهریورماه به میزبانی شهرستان لاهیجان با حضور 118 متسابق آغاز شد.

وی با بیان اینکه این مسابقات به مدت سه روز در لاهیجان در حال برگزاری است، افزود: در روز نخست مسابقات 38 متسابق بانو و در روز دوم و سوم 80 متسابق آقا با یکدیگر رقابت می‌کنند.

مدیرکل اوقاف گیلان گفت: مرحله استانی چهل‌وهفتمین دوره مسابقات قرآن کریم در دو رده سنی هشت تا 12 سال و بالای 18 سال و در رشته‌های حفظ 5 ، 10 و 20 و 30 جزء، ترتیل، قرائت، اذان و دعاخوانی برگزار می‌شود.

تدینی گفت: این دوره از مسابقات در سه روز از ساعت 8 تا 18 در سالن اجتماعات شواری شهر لاهیجان واقع در پارک بعثت در حال برگزاری است.

انتهای پیام