صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۵۶۲۹
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۹

انجمن جهان اسلام با توصیف شیخ محمد صدیق المنشاوی به عنوان یکی از بزرگ‌ترین قاریان جهان اسلام، با برگزاری مراسمی در تانزانیا یاد این اسطوره تلاوت را گرامی داشت.

به گزارش ایکنا به نقل از اخبار الیوم، انجمن جهان اسلام با برگزاری مراسمی در تانزانیا یاد شیخ محمد صدیق المنشاوی، قاری بزرگ مصر و جهان اسلام را گرامی داشت. در این مراسم که عمر محمد صدیق المنشاوی، پسر شیخ منشاوی و استاد دانشگاه الازهر حضور داشت، لوح یادبودی از سوی انجمن جهان اسلام به وی اهدا شد.

عمر محمد صدیق المنشاوی، پسر شیخ منشاوی با بیان اینکه تعداد زیادی از اعضای خانواده منشاوی از قاریان و حافظان قرآن کریم هستند، گفت: پدرم در سن نه‌سالگی کل قرآن را حفظ کرد و در تلاوت قرآن کریم تحت تأثیر پدرش بود و از وی فن تلاوت قرآن کریم را فراگرفت؛ شیخ منشاوی همچنین از محمد رفعت؛ قاری بزرگ مصری نیز تأثیر پذیرفته بود.

به گفته فرزند شیخ منشاوی، این قاری بزرگ هیچ‌گاه موسیقی و مقامات تلاوت قرآن را نزد استادی فرا نگرفت.

 عمر محمد صدیق المنشاوی در مورد سیر قرآنی خود نیز گفت: باوجود آنکه تلاوت قرآن کریم را از پدر فراگرفتم و به گفته بسیاری لحن و صوت من بسیار به پدرم شباهت دارد، تحصیل و تدریس در الازهر را برگزیدم. وی در ادامه از رئیس‌جمهور مصر به دلیل نام‌گذاری پل بزرگ شهر منفلوط به نام شیخ منشاوی تشکر و قدردانی کرد.

یادآور می‌شود؛ شیخ محمد صدیق المنشاوی که به دلیل تلاوت‌های اسطوره‌ای خود در مقام نهاوند به «پادشاه مقام نهاوند» و همچنین به دلیل شدت خشوع در حین تلاوت به «قاری گریان» نیز شهرت دارد، تلاوت قرآن کریم را در کودکی آغاز کرد و هنگامی‌که تنها 11 سال داشت، تلاوت زیبای او در سوهاج و دیگر مناطق مصر شهرت یافت؛ وی تنها قاری مصری بود که با یک بار تلاوت و بدون حضور در نزد هیئت ارزیابی، برای تلاوت در رادیو قرآن مصر برگزیده شد. شیخ محمد صدیق المنشاوی در طول عمر بابرکت خود به کشورهای مختلفی سفر کرد و به تلاوت قرآن پرداخت. از جمله مهم‌ترین این تلاوت‌ها می‌توان به تلاوت در مسجدالحرام و مسجدالنبی و همچنین تلاوت در مسجدالاقصی اشاره کرد.

 

انتهای پیام