صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۵۸۳۰
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۳

هوای پایتخت امروز با افزایش آلاینده ازن وارد شرایط نارنجی و ناسالم برای گروه‌‌های حساس شد.

به گزارش ایکنا، مردم تهران از ابتدای هفته جاری روز خود را با وضعیت نارنجی هوا که نشان دهنده هوای ناسالم برای گروه‌‌های حساس است آغاز کردند. البته بیشتر آلاینده هوا در روزهای ابتدای هفته ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون بود اما طی 24 ساعت گذشته با افزایش آلاینده ازن، وضعیت هوا در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت.

در حال حاضر شاخص هوای تهران 102 و در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس است و طی 24 ساعت گذشته نیز شاخص هوای تهران وضعیت نارنجی با شاخص 118 را نشان می‌دهد.

یادآوری می‌شود، پایتخت نشینان از ابتدای سال جاری تاکنون پنج روز هوای پاک، 113 روز هوای قابل قبول، 54 روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و دو روز هوای ناسالم برای عموم مردم را استنشاق کرده‌اند. 

آلاینده ازن به دلیل خاصیت اکسیدکنندگی در غلظت‌های بالا اثرات تخریبی بر مخاط و اندام‌های تنفسی انسان، جانوران همچنین بافت‌های گیاهان دارد و خطر مواجهه با میزان زیان‌بار ازن در سطح زمین طی ماه‌های تابســتان به‌ویژه در ساعات آفتابی روز به بالاترین حد خود می‌رسد.این آلاینده همچنین باعث بروز مشکلات تنفسی در انسان ازجمله درد قفسه سینه، سوزش گلو و چشم، سردرد، حملات آسمی، برونشیت و سایر بیماری‌های ریوی می‌شود. در مواجهه با ازن، کودکان در معرض بیشترین خطر هستند چراکه ریه‌های آن‌ها در حال رشد و تکامل است و معمولاً فعالیت آن‌ها در خارج از منزل، در زمانی که سطح ازن بالاست، زیاد است.

برای مراقبت از خود و به ویژه کودکان و افراد آسیب‌پذیر باید در ساعاتی که تابش آفتاب و انتشار آلاینده ازن شدید است، در معرض تابش نور خورشید قرار نگیریم. 

انتهای پیام