صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۶۶۷۰
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲

شهر استانبول شاهد تلاوت قرآن و شعارهای ضد صهیونیستی در راهپیمایی همبستگی با مردم فلسطین بود.

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، این راهپیمایی دیروز شنبه از سوی بنیاد همبستگی با غزه سازمان‌دهی شده بود.

به گفته رسانه‌ها این رویداد برای اعلام همدلی با مردم فلسطین در پارک سراج خانه واقع در منطقه فاتح استانبول ترتیب داده شده بود.

شرکت‌کنندگان در این رویداد در ابتدا آیاتی از قرآن کریم را تلاوت کرده و آن را به ارواح شهدای فلسطینی نوار غزه تقدیم کردند که در حملات اخیر رژیم صهیونیستی به این منطقه به شهادت رسیده‌اند. شرکت‌کنندگان در ادامه شعارهایی در محکومیت قتل و عام مردم فلسطین از سوی رژیم صهیونیستی سردادند. 

نجم‌الدین ارمک، یکی از مسئولان بنیاد همبستگی با غزه، در سخنرانی خود در جریان اعتراضات، بر اهمیت ادامه کمپین‌های تحریم کالاهای رژیم صهیونیستی از سوی مسلمانان تأکید کرد.  

ارمک خاطرنشان کرد: مردم جهان و صاحبان شجاعت مانند عایشه نور ازگی ایگی فعال برای دفاع از فلسطین و مدافعان آن بپا خاستند.

وی خاطرنشان کرد: این  نبرد تنها به فلسطین و غزه محدود نیست و اگر مبارزه دائمی ادامه یابد، موفقیت‌آمیز خواهد بود.

رژیم صهیونیستی با حمایت مطلق آمریکا از 7 اکتبر جنگی ویرانگر را علیه غزه به راه انداخته است که در بحبوحه ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار بیش از 136000 نفر از مردم فلسطین به شهادت رسیده یا مجروح شده‌اند و بیش از 10 هزار نفر نیز تاکنون مفقود هستند.  

رژیم صهیونیستی با نادیده گرفتن قوانین بین‌المللی به این جنگ ادامه می‌دهد. این رژیم تاکنون قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری آن و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از اقدامات نسل‌کشی و بهبود وضعیت فاجعه‌بار انسانی در غزه را نادیده می‌گیرد.

انتهای پیام