صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۶۷۷۶
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۱

معاون هماهنگ‌کننده سپاه بیت‌المقدس کردستان با اشاره به برگزاری جشنواره فردخت در استان کردستان به مناسبت هفته دفاع مقدس گفت: برگزاری این دست از جشنواره‌ها فرصت مناسبی برای تولید آثار فاخر و تأثیرگذاری لازم بر جامعه است.

به گزارش ایکنا از کردستان، سعید شعبانی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه بیت‌المقدس کردستان امروز، 25 شهریور در مراسم رونمایی از پوستر جشنواره «فردُخت» با اشاره به برگزاری اولین جشنواره استانی، فرهنگی و دانش‌بنیان «فردخت» در استان کردستان به همت بسیج جامعه زنان استان گفت: برگزاری این دست از جشنواره‌ها فرصت مناسبی برای تولید آثار فاخر و تأثیرگذاری لازم بر جامعه است.

وی با اشاره به ضرورت و اهمیت برگزاری جشنواره فردخت افزود: بخش رقابتی این جشنواره استانی و فرهنگی در سه سطح ویژندها و تولیدی‌ها، دانشجویی و دانش‌آموزی و آزاد برگزار خواهد شد.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه بیت‌المقدس کردستان با اشاره به اینکه اولین جشنواره استانی، فرهنگی و دانش‌بنیان «فردخت» در بخش‌های مانتو اجتماع، طراحی کالکشن خانواده و پژوهش برگزار می‌شود، بیان کرد: مهلت ثبت‌نام در این جشنواره 20 مرداد و فرصت تحویل آثار 25 شهریورماه جاری بوده است.

وی افزود: نفرات اول تا سوم هر بخش جوایزی اهدا خواهد شد و برای کلیه شرکت‌کنندگان در جشنواره گواهی حضور در اولین جشنواره استانی، فرهنگی و دانش‌بنیان «فردخت» اهدا خواهد شد.

شعبانی به برگزاری نمایشگاه آثار این جشنواره اشاره کرد و گفت: تحت عنوان برنامه‌های هفته دفاع مقدس در پایان هفته نمایشگاهی از آثار ارسالی به جشنواره به مدت ۳ روز برپا می‌شود.

یادآور می‌شود؛ در پایان این نشست که با حضور دستگاه‌های فرهنگی استان برگزار شد، حکم اعضای اجرایی این نمایشگاه اعطا شد.

انتهای پیام