صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۷۴۰۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۲

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به حادثه انفجار تروریستی روز گذشته لبنان و تماس تلفنی وزیر بهداشت با همتای لبنانی خود، از آمادگی بیمارستان‌های تهران برای پذیرش مجروحان این حادثه خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از وبدا، سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت اعلام کرد: با دستور مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی برای پذیرش مجروحان حادثه تروریستی لبنان آمادگی کامل داریم و در صورتی که این عزیزان برای دریافت خدمات درمانی به کشورمان منتقل شوند، به سرعت به بیمارستان‌ها اعزام و پذیرش و بستری می‌شوند.

وی افزود: از همان لحظات اولیه این حادثه تروریستی، وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود برای کمک به مجروحان را اعلام کرده و تمام توان تخصصی و فوق تخصصی برای ارائه خدمات به این مجروحان به کار گرفته می‌شود.

جعفر میعادفر، رئیس سازمان اورژانس نیز با اشاره به هماهنگی این سازمان با فرودگاه برای انتقال مجروحان گفت: برای انتقال این مجروحان از فرودگاه به بیمارستان‌های تهران، چهار دستگاه اتوبوس آمبولانس و 30 دستگاه آمبولانس در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: هماهنگی‌های لازم با دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران برای پذیرش مجروحان در بیمارستان‌ها و حضور نیروهای متخصص و فوق تخصص نیز انجام شده است.

انتهای پیام
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۲۱:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۸
خدا تمام مجروحان را شفا دهد . ولی جای گله هست که طی ۸ سال جنگ با عراق ، لبنان هرگز در کنار ایران نبود . یک لبنانی را در جبهه ها کنار خود ندیدیم . حتی یک‌کیسه خون هم از لبنان برای مجروحین جنگ تحمیلی نیامد .