صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۷۴۶۵
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۱

همزمان با آغاز هفته وحدت، سازمان زیباسازی، پایتخت را برای باشکوه‌تر برگزار کردن این هفته و میلاد پیامبر اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) آماده کرده‌ است.

به گزارش ایکنا به نقل از اداره ارتباطات و امور بین‌الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، همزمان با آغاز هفته وحدت و نزدیک شدن به میلاد رسول ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) و امام جعفر صادق (ع)، سازمان زیباسازی شهر تهران با اقداماتی همچون نورآرایی، نورافشانی، اهتزاز پرچم، آذین‌بندی، ریسه‌کشی، اکران فرهنگی و برپایی ویدئومپینگ شهر را آماده جشن و سرور کرده است.

بر اساس این گزارش، چهار هزار متر نورآرایی میدان ولیعصر (عج) به وسیله ریسه‌های نوری سبز رنگ، اجرای ویدئومپینگ و نورافشانی در روز جمعه از ساعت ۲۰ تا ۲۲:۳۰ به مناسبت میلاد رسول مهربانی‌ها در میدان آزادی، برپایی ۶۱۰۰ تخته پرچم پایه کوتاه، نما پرچم، پرچم پایه‌بلند در سطح مناطق ۲۲ گانه با طرح «حبیب آمد حبیب آمد»، برپایی ۳۰ تونل نوری، ۹۰۰۰ متر آذین‌بندی نوری، ۲۳۰ هزار متر آذین‌بندی پارچه‌ای و نصب ۳۲ المان با همکاری مناطق در سراسر پایتخت از جمله فعالیت‌های سازمان زیباسازی در هفته وحدت است.

همچنین، سازمان زیباسازی در اقدامی دیگر، اکران‌های ویژه فرهنگی با طرح‌های «ما به عشق پیامبر از فلسطین حمایت می‌کنیم»، «و همگی به ریسمان الهی چنگ بزنید و متفرق نشوید» و «هفته وحدت هفته قدرت، قدرت و موفقیت در وحدت و همدلی است» در بیش از ۴۰ عرشه در سراسر پایتخت اجرایی کرده است.

انتهای پیام