صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۷۷۴۲
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۳
فرمانده ارشد نظامی آجا در خراسان جنوبی:

فرمانده ارشد نظامی آجا در خراسان جنوبی گفت: دفاع مقدس، دستاوردهای بسیاری برای ملت اسلامی ایران داشت.

به گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، امیر جلیل شاطری، فرمانده ارشد نظامی آجا در خراسان جنوبی، امروز شنبه ۳۱ شهریور در مراسم رژه نیروهای مسلح مستقر در مرکز استان به مناسبت هفته دفاع مقدس گفت: انسان‌ها در زندگی اجتماعی خود نیاز به اجرای قانون و برنامه ریزی در این خصوص دارند و برای انجام این کار به تشکیل حکومت نیاز است و نبی اکرم(ص) در این راستا حکومتی دینی تشکیل داده اند.

به گفته وی؛ انقلاب اسلامی ایران برگرفته از آموزه های دینی است اما استکبار جهانی از ابتدای پیروزی انقلاب با آن به مخالفت برخاست. وی خاطرنشان کرد: ملت ایران در 45 ساله گذشته مشکلات بسیاری را متحمل شد اما دفاع مقدس دستاوردهای بسیاری مانند وحدت، روحیه ایثار و از خود گذشتگی و... به همراه داشت.

فرمانده ارشد آجا در استان تأکید کرد: هر معادله ای که در جهان انجام شود، یک ضلع آن ایران اسلامی است و با تکیه بر پروردگار، نیروی مسلح ما امروز اقتدار خود را به رخ جهانبان می کشند.

شاطری متذکر شد: در زمان جنگ با دستان خالی و بازوان توانمند جنگیدیم و امروز نیروهای مسلح ما با دستان پر در مقابل توطئه‌های دشمن نیروهای ایستادگی می کنند.

انتهای پیام