صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۸۰۲۸
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۸

معاون هماهنگ‌کننده سپاه نبی‌اکرم(ص) استان کرمانشاه از برگزاری کنگره ملی شهدای کرمانشاه خبر داد و گفت: کنگره ملی شهدای کرمانشاه با حضور مهمانان ویژه کشوری همراه با اجرای ویژه برنامه‌های شاخص مهرماه جاری برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، سرهنگ سعید بهشتی‌راد، معاون هماهنگ‌کننده سپاه نبی‌اکرم(ص) استان کرمانشاه امروز در نشست خبری برگزاری کنگره ملی شهدای کرمانشاه، اظهار کرد: کنگره ملی شهدای کرمانشاه با حضور مهمانان ویژه کشوری و اجرای ویژه برنامه‌های شاخص مهرماه جاری برگزار خواهد شد که در این راستا ۲۴ کمیته تشکیل شده است.

وی با اشاره به برگزاری این کنگره طی روز‌های ۲۵ و ۲۶ مهرماه، افزود: در این خصوص اقدامات لازم انجام شده و محل برگزاری اجلاسیه نیز مشخص شده است.

بهشتی‌راد به تولید یک سریال و ۱۴۳ مستند در راستای برگزاری این کنگره اشاره کرد و گفت: ۱۳۶ عنوان کتاب و ۴۰ عنوان کتاب فاخر در این راستا تألیف شده که در نمایشگاهی در حضور مقام معظم رهبری نمایش داده می‌شوند.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه نبی‌اکرم(ص) استان کرمانشاه بر اهمیت پوشش رسانه‌ای اجلاسیه کنگره ملی شهدای کرمانشاه تأکید کرد و افزود: پیش از برگزاری این اجلاسیه دست‌اندرکاران برگزاری کنگره ملی شهدای استان کرمانشاه با مقام معظم رهبری دیدار خواهند داشت.

انتهای پیام