صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۸۰۹۴
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶

شماره 284 و 285 ماهنامه فرهنگی، اعتقادی، اجتماعی مجله موعود ویژه نامه جهانی‌سازی منتشر شد.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری موعود عصر(عج)، ویژه‌نامه مهر و آبان مجله موعود عصر با پرونده اختصاصی جهانی شدن منتشر شد.

در این شماره مقالاتی را با عناوین محتسب و مست به قلم اسماعیل شفیعی سروستانی، امامان معصوم(ع)،‌ وارثان پیامبران از ابراهیم شفیعی سروستانی، بایسته‌های برای یاری امام زمان(عج)، رازداری و قرب به خدا و امام زمان(عج)، با منتظران خورشید سید حکیم بینش، حضرت حجت در بیان حضرت آیت‌الله بهجت:؛ انتظار و وظایف منتظران به رشته تحریر درآمده است. 

در پرونده گلوبالیسم این شماره موضوعاتی چون جهانی شدن یا جهانی‌سازی، جهانی‌سازی فرهنگ غرب، کدام کشورها اصرار و تمایل بیشتری به اجرای گلوبالیسم دارند؟، معروف‌ترین گلوبالیست‌های جهان کیانند؟‌، موقعیت ایران و کشورهای اسلامی در فرآیند جهانی‌سازی، ریشه اندیشه جهانی شدن و حضور یهود در شهرهای مهم اسلامی مورد بررسی قرار گرفته است. 

در ادامه یادداشت‌هایی با موضوع امام مهدی موسس دولت حق و آخرین دولت، نقش یهود در واقعه کربلا، زمینه‌های آسیب‌زا در حوزه‌های اعتقادی و عبادی به چشم می‌خورد. 

پرونده خانواده این شماره نیز به موضوعاتی چون تربیت مهدوی: چگونگی پرورش نسل منتظر، چند نکته از حدیث کساء، خود شناسی، شش ماه پایانی، حوادث مهم ماه محرم و آخرین روزهای غیبت مطرح شده است. 

شایان ذکر مجله موعود اولین و آخرین نشریه مهدوی کشور است که اکنون وارد بیست و نهمین سال فعالیت خود شده است.  

انتهای پیام