صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۹۴۸۰
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰

همزمان با انتشار خبر شهادت مظلومانه رهبر حزب‌الله لبنان، سیدحسن نصرالله، تنی چند از هنرمندان عرصه تجسمی، موسیقی و مدیران هنری نهادهای فرهنگی نسبت به این ضایعه بزرگ و فقدان عظیم در فضای مجازی واکنش نشان داده و با مردم آزادی‌خواه لبنان و مسلمانان جهان ابراز همدردی کردند.

به گزارش ایکنا؛ جامعه جهانی طی یک سال اخیر درحالی ناظر قتل‌ عام و نسل‌کشی مردمان بی‌گناه؛ کودکان و زنان مظلوم نوار غزه به دست رژیم غاصب و جعلی صهیونیست بوده که این رژیم شامگاه ششم مهر؛ در عملی مذبوحانه که اوج وقاحت طینت کثیف آن را بازتاب می‌داد در حمله به ضاحیه جنوبی موجبات شهادت رهبر حزب‌الله، سیدحسن نصرالله(رضوان‌الله‌علیه) و تنی چند از همراهان وی شد.

سیدحسن نصرالله، به سبب سه دهه قرارگیری در رأس سکانداری نیروهای حزب‌الله، ایستادگی و مقاومت در برابر جنایات رژیم اشغالگر قدس لقب «سید مقاومت» را به خود اختصاص داده بود و ترور ناجوانمردانه و شهادت این عالم فرهیخته و مبارزی راستین موجبات تأثر و تألم بسیاری از افراد آزادی‌خواه و حق‌طلب در جهان، همچنین امت اسلامی و مردمان لبنان را با خود به‌همراه داشت در این‌ رابطه تنی چند از هنرمندان عرصه تجسمی و موسیقی به‌ همراه مدیران فرهنگی و متولیان حوزه هنر کشور در واکنش به این ضایعه تلخ و ادای احترام به شهادت سید مقاومت واکنش‌های مختلفی را در فضای مجازی و رسانه‌های شخصی خود بازتاب دادند که در ادامه به‌ مرور برخی از آنها می‌پردازیم.

محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری با انتشار تصویر «إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ» و اما بعد فَکَاَنّ الدّنیا لَم تَکُن وَکَاَنّ الاخِرَةَ لَم تَزَل… و السلام»، شهادت سیدحسن نصرالله را تسلیت گفت.

حسن روح‌الامین هنرمند نقاش نیز با انتشار فیلمی از شهید سیدحسن نصرالله در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «سرباز جهادم من و از جبهه احرار/ انصاف کجا رفته که در خانه بمیرم. شهادتت مبارک آقا سید»

مسعود شجاعی طباطبایی هنرمند کاریکاتوریست نیز خبر شهادت سیدحسن نصرالله را در یکی از رسانه‌ها بازنشر کرد.

امیر عبدالحسینی مدیر هنری و پژوهشگر و مدرس هنر و دبیرکل شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر نیز با انتشار تصویری از سیدحسن نصرالله و آیه ۲۳ سوره احزاب نوشت: «از میان مومنان مردانی هستند که به پیمان خود با خداوند صادق بودند، برخی از آنان به پیمانشان عمل کردند و بعضی به انتظار مقاومت کرده و هرگز عقیده و پیمان خود را تغییر ندادند.»

صابر شیخ رضایی هنرمند طراح و گرافیست هم با انتشار تصویری از سیدحسن نصرالله و مضمون «ما فرزندان مکتبی هستیم که پیامبران آن شهیدند، امامان آن شهیدند و رهبران آن نیز شهیدند» شهادت سید حسن نصرالله را تسلیت گفت.

امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز تصاویری با این مضمون منتشر کرد: « إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ. و اما بعد فَکَاَنّ الدّنیا لَم تَکُن وَکَاَنّ الاخِرَةَ لَم تَزَل… و السلام»

محسن توسلی خواننده آثار موسیقایی مرتبط با مضامین حماسی و انقلابی نیز تصویری با این مضمون منتشر کرد: «و اما بعد فَکَاَنّ الدّنیا لَم تَکُن وَکَاَنّ الاخِرَةَ لَم تَزَل… و السلام»

میلاد هارونی خواننده، آهنگساز و ترانه‌سرا نیز با انتشار تصاویری با مضمون «تو رفتی و مانده ست در سینه داغت/ چه اشکی که بارید ماه از فراغت/ ولی مانده روشن در این شب، چراغت/ تو ما را نشانی علمدار!... کجایی؟»، »ما فرزندان مکتبی هستیم که پیامبران آن شهیدند، امامان آن شهیدند و رهبران آن نیز شهیدند»، شهادت سیدحسن نصرالله را تسلیت گفت.

نجم‌الدین شریعتی مجری صدا و سیما نیز با انتشار پستی در فضای مجازی نوشت: «آسمانی بود که «آسمانی» شد…انا لله وانا الیه راجعون. به شکوفه‌ها. به باران. برسان سلام ما را..»

سازمان هنری رسانه‌ای اوج نیز با انتشار فیلم و پیام تسلیت به مناسبت شهادت سیدحسن نصرالله نوشت: «إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ در مکتب سیدالشهدا ما عاشق شهادت می‌شویم و در این راستا چیزی جز زیبایی نمی‌بینیم سیدالمقاومت «شهید سید حسن نصرالله»

همچنین سازمان هنری رسانه‌ای اوج نیز با انتشار فیلم دیگری نوشت: «آغاز نصرالله… در چشم‌های ما ببین این مردم خون‌خواه را بنگر پس از سیّد حسن، آغاز نصرالله را»

خانه طراحان انقلاب اسلامی نیز پوستر «نصرالله» را با طراحی گرافیک صالح کوشکی منتشر کرد و نوشت: «همیشه به شما وعده‌ پیروزی می‌دهم. أعدُکم بالنّصرِ دائما»

شهر سرود مرکز آوای انقلاب اسلامی (مأوا) نیز بخشی از قطعه «امت حزب‌اللّه» از گروه سرود عشاق النبی «کرمان» را منتشر کرد و نوشت: «وَ لَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ» و هـرگز گمان مبر آنان که در راه خدا کشته شدند مرده‌اند، بلکه زنده‌اند و نزد پروردگـارشان روزی داده می‌شوند. سوره آل عمران، آیه ۱۶۹»

به کوشش امین خرمی

انتهای پیام