صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۹۷۴۴
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴

نماینده ولی فقیه در جهادکشاورزی البرز البرز گفت: سه نفر از کارکنان و خانواده‌های سازمان جهادکشاورزی این استان به مرحله کشوری مسابقات قرآن راه یافتند.

حجت‌الاسلام حسین قبادی، نماینده ولی فقیه در جهادکشاورزی البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز اظهار کرد: سی‌ویکمین دوره مسابقات قرآن کریم وزارت جهادکشاورزی در رشته‌های قرائت، حفظ قرآن، تفسیر و اذان برگزار شد که در مرحله استانی این رشته‌ها در مجموع ۵۰ نفر شرکت‌کننده داشتیم.

وی افزود: پس از برگزاری مرحله استانی این مسابقه در رشته‌های قرائت، تفسیر، حفظ و اذان ۱۱ نفر به مرحله منطقه‌ای مسابقات راه یافتند که از این تعداد هشت نفر آقا و سه نفر خانم بودند.

این مسئول تصریح کرد: مرحله منطقه‌ای سی‌‎ویکمین دوره مسابقات منطقه‌ای قرآن کریم ویژه کارکنان، همسران و فرزندان پرسنل وزارت جهاد کشاورزی در دو رده سنی زیر ۱۷ سال و بالای ۱۷ سال به نیز برگزار شد و از میان این شرکت‌کنندگان سه نفر به نمایندگی از استان البرز در مرحله کشوری مسابقات حضور خواهند داشت.

 

انتهای پیام