صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۰۲۱۶
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۸

قول و قرار کبوتر تازه‌ترین اثر سید مهدی شجاعی در حوزه کودک و نوجوان وارد بازار کتاب شد.

به گزارش ایکنا کتاب قول و قرار کبوتر تازه‌ترین اثر سید مهدی شجاعی در حوزه کودک و نوجوان است که با تصویرگری سارا کثیری در 24 صفحه رحلی بیاضی به تازگی توسط نشر نیستان منتشر و وارد بازار کتاب شده است.
 
در فرازی از کتاب چنین آمده است :
 
«کبوتر سر به آسمان بلند کرد و به خدا گفت:
- مگر تو قول ندادی که از جوجه‌ام محافظت کنی؟ که مرگ مرد را پیش از رسیدن دستش به جوجه‌ام برسانی؟ پس چه شد قول و قرارت ای خدا؟!
خدا به او گفت:
- من از تو عذر می‌خواهم. خیلی پیش از این قولی که به تو دادم، قانونی را در جهان قرار داده بودم که نمی‌شد زیر پا بگذارم.
کبوتر پرسید:
- چه قانونی؟!
خدا پاسخ داد:
- اگر کسی گرسنه‌ای را سیر کند و صدقه‌ای بدهد و چیزی به فقیر ببخشد، عمرش را طولانی کنم و مرگش را به تاخیر بیندازم. من تصمیم قطعی داشتم که جان این مرد را بگیرم و مرگش را جلو بیندازم ولی او با صدقه‌ای که به فقیر بخشید، بر اساس قانون همیشگی من، مرگش را به تاخیر انداخت.»
انتهای پیام