صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۰۳۹۵
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱
با شرکت ۲۰ قاری

دوره تربیت معلم صوت و لحن قرآن کریم با مشارکت اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی لرستان و مؤسسه قرآنی مجمع حافظان لرستان با شرکت ۲۰ نفر از قاریان لرستانی در خرم‌آباد آغاز شد.

به گزارش ایکنا از لرستان، دوره تربیت معلم قرآن کریم در رشته صوت و لحن از امروز، ۱۲ مهرماه با مشارکت اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی لرستان و با همکاری مؤسسه قرآنی مجمع حافظان لرستان در خرم‌آباد آغاز شد.

این دوره تربیت معلم قرآن کریم به مدت دو روز در محل سالن جلسات اداره‌ کل تبلیغات اسلامی لرستان با شرکت ۲۰ نفر از قاریان ممتاز لرستان با تدریس محسن یاراحمدی در حال برگزاری است.

دوره تربیت معلم صوت و لحن قرآن کریم یکی از دوره‌های تربیت کادر متخصص سازمان دارالقرآن الکریم است که شامل ۴۸ ساعت حضوری و ۳۶ ساعت غیر حضوری است و به شرکت‌کنندگان پس از شرکت در دوره و قبولی در آزمون‌های کتبی و شفاهی پایان دوره، گواهی‌نامه تربیت معلم صوت و لحن از سوی سازمان دارالقرآن الکریم اعطا می‌شود.

مربیانی که این گواهی‌نامه را اخذ می‌کنند می‌توانند دوره‌های تخصصی قرائت سطح‌های ۴ و ۵ قرآن کریم را تدریس نمایند.

انتهای پیام