صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۰۶۶۹
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۳

محفل انس با قرآن در روستای روشناوند شامگاه ۱۳ مهرماه با حضور جمعی از مسئولان شهرستان گناباد، فعالان قرآنی و اهالی به‌ویژه دانش‌آموزان و قرآن‌آموزان جوان این روستا برگزار شد.

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، محفل انس با قرآن در روستای روشناوند شامگاه ۱۳ مهرماه، با حضور جمعی از مسئولان شهرستان گناباد، فعالان قرآنی و اهالی به‌ویژه دانش‌آموزان و قرآن‌آموزان جوان این روستا برگزار شد.

اجرای این مراسم برعهده محمد علیزاده بود و تلاوت حاج علیرضا زارع‌، زینت‌بخش آن شد. در ادامه حجت‌الاسلام مهدی معمارزاده، معاون تعلیم و تربیت سپاه پاسداران انقلاب سلامی شهرستان گناباد بر اهمیت ترویج فرهنگ قرآنی و آموزش تدبر در قرآن میان مردم، به‌ویژه نسل جوان تأکید کرد.

در این مراسم از تعداد ۸ مربی قرآنی که در تابستان ۱۴۰۳ مباحث حفظ قرآن، روخوانی، روان‌خوانی و تجوید را برای دانش‌آموزان روستا تدریس کردند، تقدیر شد. همچنین از قرآن‌آموزان جوان و خردسال زیر ۱۶ سال روستا تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام