صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۰۸۹۱
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۲
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی:

حجت‌الاسلام والمسلمین حجت سالاری‌مکی گفت: امروزه در مرحله به مرحله جنگ ترکیبی دشمن، مردم ولایتمدار و مجاهد ایران اسلامی با زمان شناسی و بصیرت مثال زدنی که دارند معادلات دشمن را به هم می‌ریزند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حجت سالاری‌مکی، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی، امروز، 15 مهرماه در جلسه ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش در شهرستان بیرجند، با بیان اینکه امروزه در جنگ ترکیبی دشمن، مردم ولایتمدار و مجاهد ایران اسلامی با زمان‌شناسی و بصیرت مثال‌زدنی که دارند معادلات دشمن را به هم می‌ریزند، گفت: در حضور ارزشمند قشرهای مختلف مردم به‌ویژه نوجوانان پسر و دختری که برای حضور در جبهه نصر و نماز جمعه تاریخ‌ساز عازم تهران شدند رویداد تولید محتوا با همین نام تعریف شد که در این خصوص ۱۷۰ اثر در قالب پوستر، کلیپ‌های روایت سفر به‌صورت صوتی و تصویری در همین ۲۴ ساعت تولید شد که بسیار باعث فخر است.

وی اظهار کرد: در کنار فعالیت‌های ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش یکی از ضرورت‌های مهم و وظایف این ستاد، عمق‌بخشی، بسط و گسترش معارف و مفاهیم مربوط به گفتمان مقاومت است که لازم است در سطوح مختلف به آن پرداخته شود. 

سالاری‌مکی با اشاره به اینکه امروز دشمن تمرکز بر جنگ ترکیبی دارد و در عرصه جنگ روانی و جنگ شناختی بسیار فعال شده است، ادامه داد: لازم است مدیران و مربیان، اولیای دانش‌آموزان و از همه مهم‌تر قشر دانش‌آموزی مبانی و اصول گفتمان مقاومت را که جزء واژگان پرتکرار قرآنی است به‌صورت خاص و دقیق مورد توجه، پژوهش و گفت‌وگو قرار دهند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی اظهار کرد: در بحث اصول گفتمان مقاومت لازم است مواردی به‌‌صورت کارگاه‌های توانمندسازی با استفاده از اساتید شاخص و همایش‌های مربوط به اولیای دانش‌آموزان برگزار شود. همچنین در عرصه دانش‌آموزی لازم است با برگزاری رویدادهای مختلف هنری و ادبی آنها را به کنشگری در میدان و نقش‌آفرینی در مسیر مقابله با اهداف دشمن سوق داد که این مسیر در آشنایی با مقاومت و الزامات و برکات آن بسیار مؤثر خواهد بود.

انتهای پیام