صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۱۰۵۲
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۸

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با بیان اینکه آموزش نماز باید از همان کودکی آغاز شود، گفت: انتظار می‌رود حوزه پرورشی و به‌صورت تخصصی اداره قرآن برنامه‌ریزی‌های لازم را داشته باشند تا اهداف مورد نظر اسناد فرادستی براساس یک جریان‌سازی فرهنگی گسترده تحقق یابد.

به گزارش ایکنا از کردستان، هاشم ناظمی‌جلال، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان شامگاه گذشته، 15 مهرماه در شورای قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش کردستان گفت: سال تحصیلی بهترین فرصت برای آشنایی دانش‌آموزان با فضای معنوی قرآن و نماز و عترت است و این امر با انجام فعالیت‌های نظری به اهداف خود نمی‌رسد بلکه باید حتماً اقدامات عملی در شأن و جایگاه نماز انجام داد.

وی با بیان اینکه آموزش اقامه نماز باید از همان اوان کودکی آغاز شود، افزود: انتظار می‌رود حوزه پرورشی و به صورت تخصصی اداره قرآن برنامه‌ریزی‌های لازم را در این خصوص داشته باشند تا اهداف مورد نظر اسناد فرادستی براساس یک جریان‌سازی فرهنگی گسترده تحقق یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به اینکه هر کس در هر جایگاهی که قرار دارد باید در مقوله نماز پای کار باشد و وظایف خود را انجام دهد، تأکید کرد: پیگیری مصوبات شورا، ایجاد هماهنگی درون سازمانی، نهادینه‌سازی فرهنگ نماز و نمازخوانی و استفاده بیشتر از ظرفیت دانش آموزان باید مورد توجه قرار گیرد.

عزت‌الله طیبی‌راد، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش نیز در این نشست با تأکید بر اهمیت بالای حوزه قرآن، عترت و نماز گفت: با توجه به تأکید مقام عالی وزارت ترویج فرهنگ نماز و نمازخوانی در رأس برنامه‌های حوزه امور تربیتی قرار دارد و برای این مهم برنامه‌های تدوین شده که ان شاالله با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های در اختیار آن‌ها را اجرایی می‌کنیم.

وی در ادامه سخنانش هم در حوزه برنامه‌ریزی و هم اجرا اهم موارد دارای اولویت اجرایی را از جمله بهره‌گیری از ظرفیت‌های سایر ادارات، تبیین مقوله نماز برای دانش‌آموزان، در جهت شور و بررسی توسط اعضای نشست مطرح کرد.

برگزاری دوره‌های تخصصی ویژه امام جماعت مدارس 

نظام مرادی، معاون ستاد اقامه نماز استان کردستان در این نشست گفت: جایگاه قرآن و نماز و عترت جایگاه والایی دارد بنابراین همه اقداماتی که در این حوزه صورت می‌پذیرد باید در تراز این جایگاه والا باشد.

وی افزود: در طول سال تحصیلی دوره‌های آموزشی برای فرهنگیان برگزار می‌شود که امیدواریم با هماهنگی‌های لازم با اداره قرآن، عترت و نماز این مهم در بازده زمانی تعریف شده محقق شود. برای ائمه جماعت مدارس در صورت ابلاغ دوره‌های تخصصی برگزار می‌شود و در آینده دستورالعمل برگزاری مسابقات کتابخوانی  نیز تشریح می‌شود.

مرادی افزود: ما بیشتر سعی می‌کنیم که برنامه جامع را در نیمه اول سال برگزار کنیم تا با توجه به باز بودن مدارس بیشترین بازدهی را از اجرای این برنامه‌ها داشته باشیم.

اجرای طرح تحقق مدرسه نمونه نماز در کردستان

مهدی انور، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز هم در سخنانی با تشریح شیوه‌نامه اجرایی فعالیت‌های تخصصی این حوزه گفت: گفتمان‌های نمازشناسی دانش‌آموزان طی سال تحصیلی جاری در مدارس برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری نشست‌های تخصصی توانمندسازی اولیای دانش‌‎آموزان افزود: مهارت‌افزایی شیوه‌های ایجاد انس کودکان با نماز، مهارت‌افزایی امامان جماعت مدارس و بهره‌گیری از ظرفیت‌های درون سازمانی و برون سازمانی از دیگر فعالیت‌های اجرای در سال تحصیلی جاری آموزش و پرورش است.

رئیس اداره قرآن، عترتن و نماز آموزش و پرورش به اجرای طرح تحقق مدرسه نمونه نماز در سطح استان کردستان خبر داد و گفت:  اجرای طرح ملی درست‌خوانی نماز، تقویت مدارس ضعیف در حوزه نماز، حضور مسئولان آموزش و پرورش در نمازهای جماعت مدارس، بازدیدهای میدانی از نماز خانه‌های مدارس، جریان‌سازی فرهنگی، تبادل تجربه از دیگر برنامه‌های اجرایی آموزش و پرورش در حوزه قرآن، عترت و نماز است.

انتهای پیام