صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۱۲۰۰
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۸

شهرک‌نشینان صهیونیست خواستار تخریب خانه شیخ عکرمه صبری خطیب مسجدالاقصی در قدس شدند.

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما، شهرک‌نشینان صهیونیست خواستار تخریب منزل شیخ عکرمه صبری، رئیس شورای عالی اسلامی و امام جماعت و خطیب مسجدالاقصی شدند.

شهرک‌نشینان از طریق تریبون‌های مختلف از ایتمار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، خواستند که خانه شیخ عکرمه صبری در الصوانه را تخریب کند. آن‌ها مدعی شدند که خانه صبری بدون مجوز ساخته شده و اکنون زمان تخریب آن فرارسیده است. 

شیخ عکرمه صبری از مخالفان حضور صهیونیست‌ها در مسجدالاقصی است.

خطیب مسجدالاقصی یک سال است که مورد تحریک مستمر شهرک‌نشینان قرار گرفته است که صراحتاً خواستار هدف قرار گرفتن وی و کشته شدن او شده‌اند. علاوه بر این، وی به مدت 6 ماه از حضور در مسجدالاقصی منع شده است.

علت این ممنوعیت برای شیخ عکرمه صبری پیام تسلیت او به مناسبت ترور شهید اسماعیل هنیه در جریان خطبه‌های نماز جمعه بود.

خطیب مسجدالاقصی همچنین با خطر سلب تابعیت مواجه است و گروه‌های افراطی صهیونیست خواستار اخراج او از شهر قدس هستند.

انتهای پیام