صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۱۲۴۳
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۲

سامی ابوزهری، از رهبران جنبش حماس با بیان اینکه این جنبش فداکاری‌های زیادی داشته است تصریح کرد که جز نبرد گزینه دیگری در رویارویی با رژیم صهیونیستی وجود ندارد.

 به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، سامی ابوزهری، رئیس اداره سیاسی جنبش حماس در خارج تأکید کرد که این جنبش فداکاری‌های دردناکی کرده است و رژیم اشغالگر در راستای فشار بر مقاومت به منظور تسلیم کردن آن، غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهد.

سامی ابوزهری تأکید کرد: جز نبرد گزینه دیگری نداریم و این یک جنگ فرسایشی است، ما اصل و ریشه هستیم و (رژیم) اسرائیل اشغالگر است.

اخیراً نیز طاهر النونو، از رهبران جنبش حماس در گفت‌وگو با شبکه الجزیره تأکید کرد که به برکت عملیات طوفان الاقصی مسئله فلسطین تحولات منحصربه‌فرد در راستای آزادی محقق کرد.

وی خاطرنشان کرد: با گذشت یک سال از جنگ غزه، نتانیاهو در تحقق اهداف خود شکست خورد. گردان های القسام همچنان قدرت و توانایی های خود را دارد و می تواند خسارت های گران باری به اشغالگران متحمل کند.

این مقام ارشد حماس افزود: از ایستادگی جبهه‌های پشتیبانی از مقاومت غزه در طول یک سال گذشته تقدیر و تشکر می‌کنیم.

انتهای پیام