صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۱۹۰۶
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۲

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از تداوم ارسال کمک‌های بشردوستانه به لبنان علی‌رغم ددمنشی رژیم صهیونیستی خبر داد.

به گزارش ایکنا، بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر به همیاری همه جانبه مردم برای کمک به مردم جنگ‌زده لبنان اشاره و اعلام کرد: ارسال دارو و اقلام زیستی به لبنان ادامه دارد.

وی افزود: در راستای رسالت الهی و انسانی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در کمک به مردم مظلوم لبنان و سوریه علی‌رغم ددمنشی‌های رژیم صهیونیستی که کمک‌های انسانی گذشته را مورد هدف و بمباران قرار داد، اقلامی که مردم خیر کشورمان از اقصی‌نقاط کشور ارسال به مردم مظلوم لبنان هدیه می‌کنند به صورت مداوم جمع‌آوری و به کشور لبنان و سوریه ارسال می‌شود.

محمودی اعلام کرد: اکنون بخشی از این کمک‌ها شامل داروهای اضطراری به خصوص برای نوزادان و کودکان در حال بارگیری است که صبح امروز به کشور لبنان ارسال می‌شود.

لازم به ذکر است، جمعیت هلال احمر کشورمان در راستای وظیفه ذاتی خود در کمک به مردم جنگ‌زده بیمارستان صحرایی 56 تخت‌خوابی در مرز کشور سوریه احداث کرده بود تا مجروحان جنگی و پناهجویان لبنانی و سوری که از کشور لبنان به کشور سوریه وارد می‌شوند را درمان کند که متأسفانه این بیمارستان به همراه انبار دارویی آن با شلیک ۱۱ موشک توسط رژیم صهیونیستی مورد حمله قرار گرفت و در آتش سوخت.

انتهای پیام