محمودی با اشاره به اینکه هلال احمر ایران پس از مورد هدف قرار گرفته شدن بیمارستان در مرز و لبنان و سوریه درصدد راهاندازی بیمارستان جدید برای ارائه خدمات بشر دوستانه به مردم لبنان است، افزود: این بیمارستان جدید با فاصله 40 کیلومتری از بیمارستان قبلی در حال تجهیز است.
وی از حضور 11 امدادگر هلال احمر به منظور برپایی این بیمارستان خبر داد و گفت: در روزهای آینده نیز متخصصان و تجهیزات لازم برای برپایی این بیمارستان به لبنان اعزام میشود.
رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: چهارمین محموله امدادی هلال احمر ایران برای مردم غزه و لبنان از محل کمکهای مردمی خریداری شده بود. محموله کمکهای مردم ایران حاوی اقلام بهداشتی و زیستی است که توسط جمعیت هلال احمر جمعآوری شده بود، روز جمعه 13 مهر به لبنان ارسال شد.
انتهای پیام