صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۲۷۱۳
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با اشاره به سهم اندک ایران در بازار شش هزار میلیارد دلاری محصولات حلال، بر لزوم توجه به بهبود زیرساخت‌ها، بازاریابی و تعاملات بین‌المللی در این حوزه تأکید کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از ایفدانا، حسین رستگار، رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با بیان اینکه گردش مالی جهانی برند حلال به شش هزار میلیارد دلار می‌رسد، گفت: سهم ایران از این بازار تنها دو درصد است که در مقایسه با پتانسیل‌های کشور بسیار ناچیز است. کشورهای پیشرو مانند مالزی و امارات از این فرصت اقتصادی به‌ خوبی بهره برده‌اند و ما نیز باید در این مسیر گام برداریم.

رستگار به موانع موجود در مسیر توسعه صادرات محصولات حلال ایران اشاره کرد و گفت: یکی از دلایل این عقب‌ماندگی، نبود زیرساخت‌های کارآمد و فرایندهای پیچیده صدور گواهی‌نامه‌های حلال است. بازاریابی ضعیف و عدم معرفی محصولات ایرانی در سطح بین‌المللی نیز از دیگر عوامل موثر بر این موضوع است.

ضرورت تعاملات بین‌المللی

رئیس مرکز تحقیقات حلال بر اهمیت تعاملات بین‌المللی برای بهبود جایگاه ایران در بازار حلال تأکید کرد و افزود: باید همکاری‌های خود را با سایر کشورهای اسلامی گسترش دهیم تا بتوانیم سهم بیشتری از این بازار را به خود اختصاص دهیم. سیاستگذاری‌های مناسب در این زمینه می‌تواند مسیر توسعه صادرات را هموار کند.

رستگار در پایان گفت: سازمان غذا و دارو در تلاش است تا با بهبود نظارت‌ها و تسهیل صدور مجوزهای حلال، شرایطی فراهم کند که محصولات ایرانی در سطح جهانی مطرح شوند. تحقق این هدف نیازمند عزم جدی در تمامی بخش‌های دولتی و خصوصی است.

انتهای پیام