صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۲۷۷۰
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱

مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تئاتر خیابانی را یک نهر مر دمی دانست و گفت: گاهی اوقات مسئولان می‌توانند راه حل مشکلات و دغدغه ها را از تئاتر استخراج کنند.

به گزارش ایکنا از کردستان، حمید نیلی، مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم اختتامیه هفدهمین جشنواره تئاتر خیابانی مریوان که امروز، ۲۵ مهر در سالن شهید سلیمانی این شهر برگزار شد، پیام جشنواره هفدهم تئاتر خیابانی مریوان را امنیت، نشاط، همدلی و مهربانی ذکر کرد و گفت: معتقدم که تئاتر خیابانی بیان دغدغه‌ها است که  بدون واسطه و با حضور مردم و برای مردم طرح‌ریزی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه گاهی مسئولان اجرایی از تئاتر خیابانی الهام می‌گیرند و می‌توانند راه‌حل دغدغه‌ها را از تئاتر استخراج کنند، افزود: تئاتر خیابانی هنری است که طی آن هنرمندان، مردم را به حل مشکلات دعوت می‌کنند و طی این چند روز نشاط وصف‌ناپذیری در مریوان بین مردم حاکم شد.

به گفته مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در تئاتر خیابانی، ما سراغ مردم می‌رویم، مؤلفه تئاتر خیابانی زمان کوتاهی است که طی آن مطلب مطرح و جمع‌بندی می‌شود، بر همین اساس اجرا باید کوتاه باشد، امید است که هنرمندان این عرصه به این نکته توجه بیشتری داشته باشند.

وی با اشاره به حضور چشمگیر کشورهای خارجی در ایران اسلامی، گفت: امیدوارم سال بعد در حوزه بین‌الملل و در حوزه حضور کشورهای خارجی پررنگ‌تر و پررونق‌تر عمل کنیم.

انتهای پیام