صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۲۹۱۰
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۱

دانشگاه کلمبیا (نیویوروک) آمریکا برای اولین بار، استاد طرفدار اسرائیل را به دلیل «آزار، اذیت و ارعاب» کارمندان حامی فلسطین، به طور موقت تعلیق کرد.

به گزارش ایکنا، شای داویدای استادیار دانشکده بازرگانی دانشگاه کلمبیا به موجب «آزار، اذیت و ارعاب» مکرر کارمندان شرکت‌کننده در تظاهرات حمایت از فلسطین به طور موقت از کار تعلیق شد.

این ممنوعیت فعالیت ابتدا توسط شخص داویدای علنی و سپس توسط یکی از رسانه‌های شرکتی دانشگاه موسوم به کلمبیا اسپکتاتور (Columbia Spectator) تایید شد.

داویدای از زمان آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، به شخصیتی ضدفلسطینی در محوطه این دانشگاه تبدیل شده است. او همچنین از خانه عالی مطالعات به دلیل اجتناب از رسیدگی کافی به اعتراض‌های حمایت از فلسطین که آن را «یهود ستیزانه» و «حمایت از تروریسم» می‌دانست، انتقاد کرد.

داویدای همچنین ویدئوهایی از فعالان دانشجویی و مدیران ضبط کرده تا به صورت برخط به اشتراک بگذارد؛ منتقدان او به موجب اینگونه اقدامات معتقدند این استاد دانشگاه، از مرز بین مدنیت و سیاست عبور کرده است.

این برای نخستین بار است که دانشگاه معروف کلمبیا پس از متهم شدن به مخالفت با ممنوعیت برگزاری تظاهرات حمایت از فلسطین - پس از چند هفته تکرار - یک استاد را به دلیل داشتن ایده‌های افراطی طرفدار اسرائیل تحریم می‌کند.

انتهای پیام