صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۳۲۲۵
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۲

طی پیامی از سوی امام جمعه و استاندار کرمانشاه بر ایستادگی جبهه مقاومت در برابر جنایات رژیم صهیونیستی پس از شهادت یحیی سنوار تأکید شد.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، طی پیام مشترکی از سوی امام جمعه و استاندار کرمانشاه بر ایستادگی محکم جبهه مقاومت در برابر جنایات رژیم صهیونیستی پس از شهادت یحیی سنوار تأکید شد. متن پیام به این شرح است:

«بسم‌الله الرحمن الرحیم

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

شهادت جناب آقای یحیی السنوار فرمانده شجاع و مجاهد خستگی‌ناپذیر فلسطین و رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس به دست جنایت‌پیشگان رژیم سفاک و جنایتکار صهیونی، داغی سنگین بر دل ملت‌های آزاده، مستقل، مسلمان و به‌ویژه رزمندگان و مجاهدان جبهه بزرگ مقاومت گذاشت.

شهید سنوار یک عمر در میدان مبارزه و جهاد در راه خدا و دفاع از حقوق مردم مظلوم فلسطین مردانه جنگید، سال‌ها رنج زندان و شکنجه‌های وحشیانه‌ صهیونیست‌های جنایتکار را تحمل کرد و در هر حال کابوس بزرگ رژیم صهیونیستی بود و در نهایت نیز با افتخار و سربلندی، در کنار سربازانش و در خط مقدم نبرد با رژیم غاصب و جعلی به شهادت رسید.

این شهید والامقام همواره در آرزوی شهادت به دست ظالمان صهیونیست بود و در آخر نیز به آرزوی خود رسید، اما به فضل الهی خون ارزشمند او و دیگر رهبران و فرماندهان جبهه مقاومت هرگز بر زمین نخواهد ماند و توهم رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن که حذف قهرمانان و فرماندهان مقاومت را مساوی شکست این جبهه می‌دانند، هرگز تعبیر نخواهد شد و مجاهدانی از شاگردان و یاران آنها پرچم مبارزه را بردوش خواهند گرفت و راه و مکتب آنان را تا پیروزی نهایی بر رژیم غاصب صهیونیستی، مردانه ادامه خواهند داد.

بدیهی است که حامیان رژیم صهیونی به‌ویژه دولت آمریکا در ریختن خون رهبران جریان مقاومت و حدود ۵۰ هزار زن، کودک و انسان بی‌گناه در فلسطین و لبنان مظلوم شریک هستند و باید پاسخگوی این خونریزی‌های بی‌سابقه و نسل‌کشی فاجعه بار باشند.

اینجانبان شهادت فرمانده شجاع، مخلص، مجاهد و استاد مبارزه و استقامت جناب یحیی سنوار را محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)، به امت اسلامی، ملت مجاهد و سربلند فلسطین و به‌ویژه به رزمندگان جبهه‌ مقاومت تسلیت می‌گوییم و اعتقاد راسخ داریم که جبهه بزرگ مقاومت محکم‌تر و منسجم‌تر از گذشته در مقابل جنایت‌های آمریکا و سگ هار آن در منطقه ایستادگی خواهند کرد و به مدد الهی پیروزی و نصرت نهایی با مظلومان خواهد بود. وَمَا ٱلنَّصۡرُ إِلَّا مِنۡ عِندِ ٱللَّهِ ٱلۡعَزِیزِ ٱلۡحَکِیمِ»

انتهای پیام