صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۳۲۵۵
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۸

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان‌ گفت: تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از ۲۵ مهر تا ۲ آبان در نقاط مختلف استان کرمان به اجرای نمایش می‌پردازد.

اکبر خدادادی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان در گفت‌وگو با ایکنا از کرمان از ورود تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با نمایش عروسکی «ماجرای گله من» از ۲۵ مهر به استان کرمان خبر داد.

وی با اشاره به اینکه این تماشاخانه تا ۲ آبان ماه، ۲۴ اجرا برای عموم در نقاط مختلف استان کرمان خواهد داشت، افزود: تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری ۲۵ مهر در اندوهجرد و ۲۶ مهر در شهداد و جوپار و شهر کرمان برنامه دارند کما اینکه این برنامه برای کودکان و نوجوانان و خانواده‌های کوهبنان، راور، شهربابک، زرند و چترود هم اجرا می‌شود.

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان با بیان اینکه این تماشاخانه ۲ شب همزمان با جشنواره ملی نان در پارک‌ مادر حضور داشت، اظهار کرد: تماشاخانه سیار کانون‌ پرورش فکری در مدارس مختلف شهر کرمان و همچنین شهرک‌ هوانیروز، اختیارآباد، فیروزآباد، الله‌آباد، پارک بانوان ریحانه، قائم‌آباد و فرهنگسرای ماه‌بنی‌هاشم(ع) نمایش «ماجرای گله من» را اجرا می‌کند.

انتهای پیام