صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۳۴۳۳
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۹

بانوان کرمانشاهی با اهدای طلا و زیورآلات خود برای کمک به محور مقاومت به پویش «لبیک یا امام» پیوستند.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، در پی تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به شهر‌ها و روستا‌های فلسطین و لبنان و شهادت ده‌ها هزار نفر از مردم بی‌گناه، در لبیک به ندای مقام معظم رهبری مبنی بر کمک و حمایت از مردم مظلوم فلسطین و لبنان پویش مردمی «لبیک یا امام» راه‌اندازی شد.

این پویش برای جمع‌آوری مشارکت‌های نقدی و غیرنقدی مردم استان برای کمک به ملت مظلوم فلسطین و لبنان توسط گروه‌ها و اقشار مختلف مردم راه‌اندازی شده و مردم کرمانشاه به ویژه بانوان خانه‌دار به این میدان وارد شده‌اند.

گروه‌های جهادی در این امر خیر وارد شده‌اند و بانوان عضو این گروه‌ها طلا‌های خود را اهدا می‌کنند و اطلاع‌رسانی بین مردم آغاز شده و در حال جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم هستند.

انتهای پیام