صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۴۰۴۹
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۲
به همت شورای عالی قرآن و با عنوان کاروان شهدای جبهه مقاومت

جمعی از فعالان قرآنی کشورمان صبح امروز پنجشنبه ۳ آبان‌ماه سفر خود را به سمت شهر کاشان در قالب کاروان شهدای جبهه مقاومت آغاز کردند. این برنامه به همت شورای عالی قرآن برپا می‌شود.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایکنا به کاشان، جمعی از استادان و قاریان ممتاز و بین‌المللی کشورمان صبح امروز پنجشنبه ۳ آبان‌ماه از محل حسینیه الزهرای مجتمع امام خمینی(ره) سفر خود را به سمت شهر کاشان در قالب کاروان شهدای جبهه مقاومت آغاز کردند.

مقرر است اعضای این کاروان قرآنی با حضور در آران و بیدگل و مشهد اردهال ضمن زیارت امامزادگان این شهر، در حضور عموم، محافل قرآنی در گرامیداشت شهدای غزه، لبنان و حمایت از جبهه مقاومت برگزار کنند.

در آغازین لحظات حرکت این کاروان، به شکل هماهنگ آیه‌الکرسی همخوانی و ثواب آن به روح شهدای غزه و لبنان نثار شد.

کاروان قرآنی شهدای جبهه مقاومت در مسیر آران و بیدگل و مشهد اردهال با گذر از شهر مقدس قم متوسل به حضرت فاطمه معصومه(س) شدند و قرائت زیارت آن حضرت را با اجرای ابوالفضل قدیانی، قاری ممتاز قرآن استماع کردند.

این اردو امشب با بازگشت به تهران به پایان می‌رسد.

حرکت کاروان به همت شورای عالی قرآن شکل گرفت و پیش از این نیز شاهد سفر این جمع به شهر ساروق، زادگاه معجزه قرآن، حافظ کل، کربلایی کاظم ساروقی بودیم. ادارات اوقاف و امور خیریه شهرستان کاشان نیز میزبانی از این جمع را برعهده گرفتند.

در ادامه تصاویری از آغاز این حرکت را می‌بینید.

انتهای پیام