صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۴۲۰۲
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۴

منابع فلسطینی از شهادت «أشرف الجدی»، رئیس دانشکده پرستاری دانشگاه اسلامی غزه و از حافظان کل قرآن این منطقه خبر دادند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه خبری «عربی 21»،  اشرف الجدی، رئیس دانشکده پرستاری دانشگاه اسلامی غزه روز پنجشنبه(سوم آبان ماه) در بمباران یک مدرسه آوارگان در اردوگاه «نصیرات» به شهادت رسید.

اشرف الجدی از چهره‌های علمی برجسته و از دانشمندان حوزه بهداشت عمومی در نوار غزه بود که داوری و ارزیابی تحقیقات بهداشتی در چندین دانشگاه عربی و خارجی و همچنین، ارزیابی تحقیقات در نشریه آمریکایی «Near Sing Open» از جمله فعالیت‌های علمی او بود.


بیشتر بخوانید؛
{$sepehr_key_221}


شهید الجدی علاوه بر فعالیت‌های حوزه پزشکی، یکی از حافظان قرآن در نوار غزه بود که قبل از حمله رژیم صهیونیستی به غزه در طرح قرآنی «صفوة الحفاظ»(حافظان برتر) این منطقه شركت کرد.

کسب اجازه‌نامه قرائت قرآن با سند متصل به پیامبر(ص) و همچنین دریافت اجازه‌نامه از شماری از قراء برجسته غزه از دیگر افتخارات قرآنی این پزشک شهید بود.

کابران شبکه‌های اجتماعی تصاویری از حضور این شهید در طرح قرآنی «صفوة الحفاظ» که حدود دو ماه قبل از تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه برگزار شده بود، را به اشتراک گذاشتند.

انتهای پیام