صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۴۵۹۱
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸

دانشگاه حضرت معصومه(س) قم با هدف حمایت از بانوان نخبه فلسطینی و لبنانی، اقدام به پذیرش و اعطای بورسیه تحصیلی به 10 دانشجوی دختر از هر یک از این دو کشور کرده است.

به گزارش ایکنا به نقل از مرکز خبر حوزه، دانشگاه حضرت معصومه(س) با تمرکز بر توانمندسازی بانوان در فضای امن علمی و در راستای فرامین مقام معظم رهبری، امکان تحصیل رایگان برای دختران نخبه فلسطینی و لبنانی را فراهم آورده است.

دانشگاه حضرت معصومه(س) تلاش دارد با شناسایی استعداد‌های برجسته این دو کشور، فرصت‌هایی بی‌نظیر برای رشد علمی و تحصیلی بانوان فراهم کند. این اقدام با هدف ایجاد فضایی امن و دور از تهدیدات جانی برای بانوان نخبه، به ویژه در مقابل حملات رژیم صهیونیستی، انجام می‌شود.

این فرصت ویژه، ضمن فراهم آوردن امکان تحصیل رایگان در دانشگاه، فضایی برای رشد و پیشرفت علمی دختران لبنانی و فلسطینی فراهم کرده است.

انتهای پیام