وی ضمن ابراز خشنودی از اینکه اجرای سیاستهای کنترل جمعیت در کشورمان متوقف شده است، ادامه داد: خوشبختانه امروزه برخی از پیامدها و آسیبهای خطرناک کنترل جمعیت برای اقشار مختلف مردم مشخص شده است ولی باید در این زمینه همواره روشنگری انجام شود.
مدیر امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی با اظهار اینکه موضوع سیاستهای جمعیتی با ابعاد مختلف سلامت ارتباط نزدیکی دارد، اضافه کرد: بنابراین مسئولان، کارشناسان و صاحبنظران باید برای تبیین سیاستهای کلی جمعیت گام بردارند.
الهامی اهتمام برای تحقیق و بحث را در این زمینه لازم و ضروری دانست و خاطرنشان کرد: لازم است که افراد صاحبنفوذ، سخنرانان و کارشناسانی که فن بیان قوی دارند در این زمینه پای کار بیایند و بار سنگین اقناعسازی را به دوش بکشند.
وی راهاندازی کتابخانه با محوریت جمعیت را پیشنهاد داد و گفت: منابع علمی، تحقیقی، دینی و دانشگاهی که در ارتباط با ضرورت افزایش جمعیت به رشته تحریر درآمده است، باید در دسترس آحاد مردم قرار گیرد.
انتهای پیام