صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۵۴۸۲
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۸

سیدعباس عراقچی و وزیر امور خارجه الجزایر بعد از ظهر امروز، پنج‌شنبه 10 آبان در یک تماس تلفنی در خصوص تحولات منطقه رایزنی کردند.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت امور خارجه، سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و احمد عطاف، وزیر امور خارجه الجزایر بعدازظهر امروز، پنج‌شنبه 10 آبان در یک تماس تلفنی در خصوص تحولات منطقه رایزنی کردند.

طرفین ضمن بررسی تحولات جاری در منطقه و شرایط خطرناک ناشی از تداوم نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه و تجاوز به لبنان، بر ضرورت تلاش موثر و هماهنگ بین‌المللی، به‌ویژه در چارچوب سازمان همکاری‌ اسلامی تاکید کردند و اجلاس آتی سران کشورهای اسلامی - عربی را فرصتی مهم برای این مهم دانستند.

عراقچی در این گفت‌وگو، از مواضع محکم الجزایر در حمایت از مردم فلسطین و لبنان و محکومیت تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به کشورمان و حمایت از درخواست جمهوری اسلامی ایران برای برگزاری نشست شورای امنیت سازمان ملل در این خصوص تشکر کرد.

انتهای پیام