صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۵۹۶۴
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴
در پیام سردار سلامی آمده است

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی ضمن گرامیداشت آرمان‌های حماسی شهیدان گرانقدر ۱۳ آبان‌ تأکید کرد: «۱۳ آبان‌ماه» نقطه عطفی تاریخی و فراموش‌نشدنی در افشای ماهیت حقیقی امریکا و خباثت‌های آن علیه ملت‌های آزادی‌خواه و حق‌طلب جهان است.

به گزارش ایکنا، به نقل از سپاه نیوز، متن پیام سرلشکر پاسدار حسین سلامی به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«۱۳ آبان‌ماه» روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و سالروز تسخیر تاریخی لانه جاسوسی آمریکا در تهران به دست توانای دانشجویان مسلمان پیرو خط امام(ره) که در حقیقت نقطه عطفی تاریخی و فراموش‌نشدنی در افشای ماهیت حقیقی آمریکا و خباثت‌های آن علیه ملت‌های آزادی‌خواه و حق‌طلب جهان است را گرامی می‌دارم.

تاریخ ۷۰ سال اخیر کشور عزیزمان حاوی سیاهه‌ای از خیانت‌ها و جنایت آفرینی‌های حاکمان ایالات متحده آمریکا علیه ایران و ایرانی است که کانون طراحی، برنامه‌ریزی و پشتیبانی آن سفارت این کشور در تهران بود که در ۱۳ آبان ماه ۱۳۵۸ پس از کمتر از یک سال از پیروزی انقلاب و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی با اراده سترگ، انقلابی و تاریخ‌ساز فرزندان ملت عظیم‌‌الشأن ایران در پاسخ به اقدام آمریکایی‌ها در پناه دادن به شاه خائن و مخلوع و عدم استرداد وی به کشور تسخیر شد.

ملت ایران در سیزدۀ آبان بر بزرگترین امپراتوری تاریخ بشریت یعنی آمریکا غلبه کرد و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران فقط تسخیر و یا دفن سیاست‌های آمریکا نبود که از پس این حماسه بزرگ اتفاق افتاد، بلکه فروپاشی و شکستن صلابت پوشالی و ظاهری یک ابرقدرت بی‌رقیب در تاریخ حیات بشری بود. بررسی و تحلیل رخدادها و تحولات شگرف ۴۵ سال اخیر در سطح منطقه و جهان بیانگر تاثیر اقدام شگفت‌آور و مقتدرانه دانشجویان مسلمان پیرو خط امام(ره) به عنوان مشت آهنین و جلوه‌ای از اراده و نفرت ضد آمریکایی ایرانیان در فروپاشی هیمنه ظاهری ابرقدرت آمریکا است که بسترها و زمینه‌های ظهور بیداری و ایستادگی ملت‌ها علیه استکبار آمریکایی و سلطه قدرت‌های شیطانی را فراهم ساخت به گونه‌ای که امروز شاهد شکل‌گیری یک جبهه قدرتمند علیه سیاست‌های ضد بشری کاخ سفید در منطقه و بلکه دیگر جوامع حق‌طلب و سلطه‌ستیز عالم هستیم.

 آنچه امروز در صحنه و واقعیت‌های غم‌انگیز و انکارناپذیر منطقه راهبردی غرب آسیا به ویژه در غزه و لبنان آشکار شده است بزرگترین و معتبرترین دلیل و حجت برای رنگ باختن حقوق بشر آمریکایی است که تحت فرماندهی و حمایت‌های همه‌جانبه هیئت حاکمه واشنگتن صورت می‌پذیرد و خون ده‌ها هزار انسان مظلوم از کودکان، زنان، مردان و مردمان بی‌دفاع غزه تا لبنان تحت حملات وحشیانه و جنایات قرون وسطایی رژیم اهریمنی و نژادپرست صهیونیستی بر زمین ریخته شده است و در یکی از حساس‌ترین مقاطع تاریخی میدان رسوایی تمدن غربی و آزادی و دموکراسی آمریکایی قرار گرفته است.

باند تروریست و جنایتکار قاتل شهیدان حاج قاسم سلیمانی، سید حسن نصرالله، اسماعیل هنیه، یحیی سنوار و ده‌ها و صدها فرمانده و رزمنده شهید جبهه مقتدر مقاومت اسلامی طی سال‌های اخیر همان شرکت سهامی آمریکایی صهیونی است که امروز مورد نفرت و انزجار امت اسلامی بلکه جامعه بشریت و جبهه بیداری ضد سلطه واقع شده است.

خط مبارزه ضد آمریکایی ملت ایران که از کودتای سیاه ۲۸ مرداد علیه دولت ملی و مردمی دکتر مصدق شکل گرفته است، امروز گستره‌ای فراتر از این سرزمین حتی آمریکا و اروپا را در نوردیده است و ضمن طنین افکندن فریاد رسوایی آمریکایی‌ها، منطق و عقلانیت مبارزه بین‌المللی علیه سردمداران کاخ سفید را در اقصی نقاط عالم متبلور و معتبر ساخته است.

در موسم گرامیداشت حماسه شکوهمند تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران به دشمن شماره ۱ ملت ایران و سگ هار آن رژیم تروریست و تبهکار صهیونی هشدار می‌دهیم مقاومت اسلامی منطقه به فضل الهی و به مدد شجاعت مجاهدان و رزمندگان مؤمن که در میدان تحولات کنونی دست برتر را دارند، پاسخ دندان‌شکنی به جبهه شرارت خواهد داد و در این راه جبهه مقاومت و ایران اسلامی خود را به هر آنچه برای مقابله و غلبه پیروزمندانه با دشمن لازم است تجهیز خواهند کرد و در این راه مقدس هراسی از تهدید و عربده‌کشی اشرار حاکم بر واشنگتن و تل‌آویو ندارند.

یاد، نام، خاطره و آرمان‌های حماسی شهیدان گرانقدر ۱۳ آبان ماه را پاس می‌داریم و به اذن الهی در خیمه ولایت تحت فرمان ولی امر مسلمین و فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) در صف واحد و مستحکم، قدرتمندتر از گذشته در کنار سایر ارکان و اجزای جبهه عظیم مقاومت ملت‌های مسلمان مهیای خلق پیروزی‌های بزرگ برای سرعت بخشیدن به زوال قطعی رژیم صهیونی و اخراج تمام‌عیار آمریکای متجاوز از منطقه غرب آسیا خواهیم بود.

انتهای پیام