صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۶۱۲۲
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۹

یونیسف خبر داد طبق گزارش‌های منتشر شده تنها طی دو روز اخیر بیش از 50 کودک فلسطینی در جبالیا به شهادت رسیدند.

به گزارش ایکنا به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، مدیر جدید اجرایی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) بیان کرد در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی به شمال نوار غزه شاهد پایان هفته‌ای مرگبار بوده‌ایم.

این مقام مسئول بیان کرد: طبق گزارش‌های منتشر شده تنها طی دو روز اخیر بیش از 50 کودک فلسطینی در جبالیا به شهادت رسیدند.

یونیسف در ادامه خواستار توقف فوری حملات علیه غیرنظامیان و کارکنان بخش امور بشردوستانه شد.

مدیر اجرایی یونیسف گفت: ما از رژیم صهیونیستی می‌خواهیم تحقیقاتی فوری را در رابطه با هدف قرار دادن یکی از کارکنانمان انجام دهد.

بنابر این گزارش، وزارت بهداشت فلسطین در باریکه غزه همچنین روز یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتش اشغالگر صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته ۴ قتل عام دیگر را علیه غیر نظامیان فلسطینی در این باریکه مرتکب شده است.

این وزارتخانه افزود که در این حملات ۲۷ فلسطینی به شهادت رسیده و ۸۶ نفر نیز زخمی شدند.

شمار شهدای جنگ علیه غزه از هفتم اکتبر سال گذشته تاکنون به ۴۳۳۴۱ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۰۲۱۰۵ نفر افزایش یافته است.

این در حالی است که هنوز بیش از ۱۰ هزار نفر در نوار غزه مفقود و زیر آوار هستند. 

انتهای پیام